Üstadlarım Yardımcı Olun Şu Sırrı Çözelim | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Üstadlarım Yardımcı Olun Şu Sırrı Çözelim

cantar

Kullanıcı
yeriniz güzel bence büyük bir ihtimalle sit alanıdır eğer hala bu şekilde duruyorsa

taşlar özel yöreye ait değil işlemeler özel statülü bir yer bu şekilde ise yer büyük ihtimalle sit alanı olabilir....çevre manzarasını görmek isterdim.

ayak izi parmak o alanı mı gösteriyor..haç işareti her şey mükemmel haç işaretinin küçük olmasıda ayrıca pek güzel...

Son düzenleme:

aliveli44

ONURSAL ÜYE
Admin
Super Moderatör
Vip Üye
Ustalarım gerekeni söylemiş
Ama
Ayağın çevresindeki kırıklar
İşi bilen birinin orayı bilerek kırdığını gösteriyor
@ihtiyar45 ustam çeşmeyi sormuş ya
Orası büyük ihtimal çeşmenin ölçüsünü veriyordu
Demek ki çevrede birden fazla çeşme/kaynak var
En güzeli
Müzeye haber ver
Gelip buraya gereken işlemi yapsınlar ve
Güzelce ödülünü al
Ondan sonra
Kendine @mc_307 ustanın elektronik karabağından yap
Güzel bir alan taraman olur
Git çeşmedeki malı bul
Aldığın ödülle de çeşmede ki mal için resmi kazı izni al

ihtiyar45

Vip Üye
Değerli kardeşim moralini bozmak istemediğim için sana yorum yapmak istamadim,her bir taştaki yazı eski yunança,bazı yerlerindede roma harfleri kullanılmış,her taş bir rahibin kimliğini anlatıyor,bulduğun taşların arka tarafındaki tepenin altında 6 odalı gizli kilise var.Tepenin üstünü iyi araştırırsan havalandırma baçasınıda bulabilirsin,bulduğun taşlardan aşağıya doğru kazmaya devam edersenpapazların oturduğu yuvarlak biçimde havuza rastlayaçaksın,bu havuza en az 3 yerden su gelmekte,girişide yazılı taşların baktığı yönde ama doldurulduğu için burdan girme şansınız yok.Benim size açizane tavsiyem burasını unutun.Size uzun uzun anlatmamın amaçı bu yerin işçiliğinin çok zor olduğunu anlamanız için.Saygılarımla.

Üst Alt