Üstatların bilgisine talibim | Define işaretleri ve anlamları

Üstatların bilgisine talibim

Peri_kizi

Kullanıcı
Merhaba Lidyadan Romasına Tarihe eslik etmis eski bir köyünde yaşıyoruz yaklaşık 3 yıldır. Kendi bahcemiz de bir fırın vardı. Önce rüyamızda bu fırının altında bir tünel gördüm altın dolu. Gidip fırına bakınca ortasinda tuhaf bir demir var o demir ne acaba dedik kaldirdik kanal gibi boru izi çıktı.
Bu rüyadan sonra foseptiğimiz doldu yeni foseptik için cukur kazilacakti madem kazacagiz fırının altini kazalim dedik ve kazmaya başladık.
Neredeyse forumda gecen tüm katmanlar ile karşılaştık. Önce bölge yapisi tasli olduğu icin iri taslar, sonra elenmis kum, arkasindan cakilli siyaha yakın kum, sonra ince bir kömür tozu tabaka, en son yerde dumduz bütün halinde bir kaya ama kayanin basi sonu belirsiz. Sağından bir daha girdik acaba kaya mi tabaka mi diye. Sagda bahsettigimiz katmanlar yok toprak yapisi var tasli cakilli. Sağda kömürle X yazılmış isaret çıktı.

Ayrica burasi cok eski bir derenin yanında zeytin bahcesi icerisinde ev var

Pro app cihazı ile altın modunda fildir fildir dönüp sinyal verdi. Sinyal aldgmiz yerde yeralti görüntüleme yaptik ve yeri tespit ettik.
Değerli gözüküyor.

dünde su geldi katmandan suan 3 Metredeyiz su geldi suyu cektik simdi durdu eski bir su tuzagi dereden beslediler galiba ama son 5 yıldır dere kurumuş. Su kalmayinca tuzak kanaldaki suyu gonderdi baska arkasi gelmedi diye düşündük.

lakin o zemindeki kaya gibi katmani murcla kira kira bitiremedik. Benim üstatlara sorum bu katman kac metredir, katman ufalanan kaya gibi murcla vurdukca dagiliyor ama cok yavas ilerliyor.

Peri_kizi

Kullanıcı
Hocam Cihazlar suyada mı tepki veriyor, pro app cihazın suyla alakası yok aslında. Değerli ve boşlukları buluyor yeralti görüntülemede

_Trakyalı_

Vip Üye
Hocam Cihazlar suyada mı tepki veriyor, pro app cihazın suyla alakası yok aslında. Değerli ve boşlukları buluyor yeralti görüntülemede
Açtım baktım cihaza.
5200 hz frekansta altin arıyormuş.
Gümüş, değerli, bosluk v.b. modlari varmış.

Allanip, pullanip piyasaya sürülmüş.
Nokta verdigi hiçbir yerde değerli bulamazsınız.

Verilen emeğe ve paraya yazık günah.
Cihazin 30 bin yada 650 bin TL ye satışının olmasi hicbir şeyi değiştirmez.

Havaya taş atın, taşın düştüğü yerde islem yapın daha çok şansınız olur.

Rast gelsin..

Peri_kizi

Kullanıcı
Açtım baktım cihaza.
5200 hz frekansta altin arıyormuş.
Gümüş, değerli, bosluk v.b. modlari varmış.

Allanip, pullanip piyasaya sürülmüş.
Nokta verdigi hiçbir yerde değerli bulamazsınız.

Verilen emeğe ve paraya yazık günah.
Cihazin 30 bin yada 650 bin TL ye satışının olmadi hicbir şeyi değiştirmez.

Havaya taş atın, taşın düştüğü yerde islem yapın daha çok şansınız olur.

Rast gelsin..
Teşekkür ederim zahmet verdim

Roni

USTA - KÂŞİF
Super Moderatör
Merhaba İzmirin Lidyadan Romasına Tarihe eslik etmis eski bir köyünde yaşıyoruz yaklaşık 3 yıldır. Kendi bahcemiz de bir fırın vardı. Önce rüyamızda bu fırının altında bir tünel gördüm altın dolu. Gidip fırına bakınca ortasinda tuhaf bir demir var o demir ne acaba dedik kaldirdik kanal gibi boru izi çıktı.
Bu rüyadan sonra foseptiğimiz doldu yeni foseptik için cukur kazilacakti madem kazacagiz fırının altini kazalim dedik ve kazmaya başladık.
Neredeyse forumda gecen tüm katmanlar ile karşılaştık. Önce bölge yapisi tasli olduğu icin iri taslar, sonra elenmis kum, arkasindan cakilli siyaha yakın kum, sonra ince bir kömür tozu tabaka, en son yerde dumduz bütün halinde bir kaya ama kayanin basi sonu belirsiz. Sağından bir daha girdik acaba kaya mi tabaka mi diye. Sagda bahsettigimiz katmanlar yok toprak yapisi var tasli cakilli. Sağda kömürle X yazılmış isaret çıktı.

Ayrica burasi cok eski bir derenin yanında zeytin bahcesi icerisinde ev var

Pro app cihazı ile altın modunda fildir fildir dönüp sinyal verdi. Sinyal aldgmiz yerde yeralti görüntüleme yaptik ve yeri tespit ettik.
Değerli gözüküyor.

dünde su geldi katmandan suan 3 Metredeyiz su geldi suyu cektik simdi durdu eski bir su tuzagi dereden beslediler galiba ama son 5 yıldır dere kurumuş. Su kalmayinca tuzak kanaldaki suyu gonderdi baska arkasi gelmedi diye düşündük.

lakin o zemindeki kaya gibi katmani murcla kira kira bitiremedik. Benim üstatlara sorum bu katman kac metredir, katman ufalanan kaya gibi murcla vurdukca dagiliyor ama cok yavas ilerliyor.
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Yazınızı dikkatle okudum ama bu şu anlatılan haliyle lidya ile ilişkilendirilebilecek bir şey değil. Rum ve yunan işlemleri ile benzer aşamalardan bahsediyorsunuz. Söylemek istediğim şu, ben toprak ve bitki bilgisine hayli vakıf biriyim bu sebeple bana çevre görseli ile işlem alanı görseli sunmanızı isticem. Aksi halde görselsiz her yorum sizi ayrı bir yöne götürür ve aradığınız cevaba asla ulaşamazsınız. Bu da sabrınızı sınattırır ve sizi işlem arkasına atmaya sebep olur. Selametle 🤚

Peri_kizi

Kullanıcı
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Yazınızı dikkatle okudum ama bu şu anlatılan haliyle lidya ile ilişkilendirilebilecek bir şey değil. Rum ve yunan işlemleri ile benzer aşamalardan bahsediyorsunuz. Söylemek istediğim şu, ben toprak ve bitki bilgisine hayli vakıf biriyim bu sebeple bana çevre görseli ile işlem alanı görseli sunmanızı isticem. Aksi halde görselsiz her yorum sizi ayrı bir yöne götürür ve aradığınız cevaba asla ulaşamazsınız. Bu da sabrınızı sınattırır ve sizi işlem arkasına atmaya sebep olur. Selametle 🤚
Hocam ozelden mesaj atamiyorum size acaba siz yazabilir misiniz resimler acisindan

Roni

USTA - KÂŞİF
Super Moderatör
Hocam ozelden mesaj atamiyorum size acaba siz yazabilir misiniz resimler acisindan

Özele özellere özel yerlere kısacası özelle başlayan her şeye kapalıyım 🙃👍 Alanınızı yeriniz ifşa olmayacak şekilde görselleyin. Yer konum bilginizi biz yöneticiler dahil hiç kimseyle asla paylaşmayın. Bu sizin akıbetiniz açısından daha uygun olacaktır emin olun.👍

Peri_kizi

Kullanıcı
Özele özellere özel yerlere kısacası özelle başlayan her şeye kapalıyım 🙃👍 Alanınızı yeriniz ifşa olmayacak şekilde görselleyin. Yer konum bilginizi biz yöneticiler dahil hiç kimseyle asla paylaşmayın. Bu sizin akıbetiniz açısından daha uygun olacaktır emin olun.👍
Firin bu hocam teşekkür ederim. Cevresinde ki zeytinleri bizden onceki sahipleri dikmis 30 senelik anca. Ama cok yasli bir dut var yaklasik 10 adim yanında o yan bahcemizin icerisinde oraya girmeyiz kesinlikle. Kendi bahcemizde de dut var ama yasini kestiremiyoruz. İlginc bir sekilde o dutun altinda da cihaz sinyal veriyor kirmizi kiymetli demek kullandığımız alette. Kirmizi veriyor ama altin degilde sanki gumus gibi bir sinyal.
Ayrica rum gomusu ihtimali acisindan su bilgide var yatak odasi penceresinden bakinca tek gozuken sey bu firin bahcede ve o dut

Ekli dosyalar

• IMG_0817.jpeg
    IMG_0817.jpeg
    1.4 MB · Görüntüleme: 30
  • 6d7ccbab-3d1e-4baf-a520-133bb41f5c88.jpeg
    6d7ccbab-3d1e-4baf-a520-133bb41f5c88.jpeg
    160 KB · Görüntüleme: 30
Üst Alt