Tuz renginizi hem gölgede veya güneş doğmadan hem güneş vurduğu halde çift görsel alarak bana sunma şansınız var mı? Hem toprak altı mineral seviyesine bakalım hemde çember tepkimesi var mı ona bakalım.
Ustalarım simdi söyle bir durum oluştu. Dedektör bozuk para büyüklüğünde bir tenekeye sinyal vermis ortalama 1 metrede boyle kurabiye gibi ufalanan tabanda komple kapli bir kaya cikti. Ayni kaya firinin altinda 3 metrede cikmisti. Keserle vurunca bile dagiliyor ama kil gibi durmuyor. Normal tas icinde fazla yumusak elde bile ufalaniyor. Firinin altinda da bunu kazmakla ugrasiyoruz burdada bu cikti ama derinlik farkli bilginiz var mi ?
Ötmedi hocam.Siz sanırım sinyali minerali alıyorsunuz. Bu taşlardan bir miktar cihazın ötmediği bir yere koyup üstünde cihaz gezdirebilirmisiniz?
Sizin dediginiz daire seklinde yapmadm maalesef molozlar hala orada ben negatif enerji icin serpistirdim etrafa tuzTuz renginizi hem gölgede veya güneş doğmadan hem güneş vurduğu halde çift görsel alarak bana sunma şansınız var mı? Hem toprak altı mineral seviyesine bakalım hemde çember tepkimesi var mı ona bakalım.
Moloz çevresinden bir çember atsaydınız. Bize çemberin tamamı mı yoksa kısmımı değişim verecek ona bakacaktık.Sizin dediginiz daire seklinde yapmadm maalesef molozlar hala orada ben negatif enerji icin serpistirdim etrafa tuz
Hocam yigim seklinde degil bu tas tek bir tabaka halinde. Ayni bahcenin bir yerinde yaklaşık 3.5 metrede basliyor. Agacin dibinde 80-90 cm de basladi. Horosan gibi bisi mi dicez ama yapisi tas gibi o yüzden boyle kurabiye gibi ufalanan tas bilen duyan var mi diye sordum.Moloz çevresinden bir çember atsaydınız. Bize çemberin tamamı mı yoksa kısmımı değişim verecek ona bakacaktık.
Bu arada taşa ötmediyse örtme için yığım atılmış olabilir.
Hocam yigim seklinde degil bu tas tek bir tabaka halinde. Ayni bahcenin bir yerinde yaklaşık 3.5 metrede basliyor. Agacin dibinde 80-90 cm de basladi. Horosan gibi bisi mi dicez ama yapisi tas gibi o yüzden boyle kurabiye gibi ufalanan tas bilen duyan var mi diye sordum.
dolunay fazi devam ediyor bu aksam yaparim tuzuda teşekkür ederim
Yuksek rakimlardaki kayalar cok daha sert olmuyor mu hocam bu bisküvi gibi ufalaniyor.Yüksek rakıma ait bir kayanın orda olması düşündürücü. Düşük rakımlarda toprak altında saklıdır daima bu sebeple kum ve maden ocaklarıda zaman kaybı yaşıyor bundan.
Ben Çankırılıyım, köyümüz oldukça yüksekte dağ köyüdür ve iklimi de çok serttir. Oradaki kayaların neredeyse hepsi çok kolay dağılır durumdadır. Pütürlü yüzeyleri ve sanki yapıştırma gibi duran parçaları vardır . İlk zamanlarda hangi kayaya baksam kasa görüyordumYuksek rakimlardaki kayalar cok daha sert olmuyor mu hocam bu bisküvi gibi ufalaniyor.
Bilakis bu tür kayalar asıl rakımı yüksek yerde olur birde mineral oranı yüksek akar su olan yerde.Yuksek rakimlardaki kayalar cok daha sert olmuyor mu hocam bu bisküvi gibi ufalaniyor.