Üzüm Salkımı

babahalit

Usta
Kullanıcı
uzumsalkımı,,,tuzaklı,gırısi..olantunellı..kıymetlımezardan.bahseder..gırışlerı..dereye..yakindır..dereden.yakınından...boslugubulursanısın..kolay......dıer...yorumlarla..bırlestırebılırsen

tuarec

Kullanıcı
resim olsa idi daha güzel olurdu denilirki üzüm sayısı tekse define belirtir yine üzüm sayısı definenin mesafesini verir yine debilirki üzüm taneleri ince sıvayla kapatılmış degerli taşlardır 3 daire ne anlam taşr resim olsa daha rahat yorum yapılrdı 3 tepe 3 kuyu veya üç mezar tabiki 3 dairenin konumlandırması da önemli ustalarım daha iyi bilir

wolf_52

Kullanıcı
ustalar gerekeni söylemişler,bende ilaveten şunu eklemek isterim,üzüm taneleri kabartma ise,en büyüğü ne bak hediyesi kendisidir,elmas tanesi koyarlar..:)

Lacivert24

Extra/Dini Konular
Admin
Teşekkürler ustam , parası varsa 7 adım da dediniz bu mahzen veya yer altı oda mezarları gibi yerde mi olur veya kasa türü yerler mi

Kıymetli ustam bana yıllar önce gelen bir planda böyle yazıyordu fakat plana göre olması gereken yerde bulamadım yani üzümü yok etmişler arkadaşların dediği gibi üzüm tanelerinde değerli taşların olduğu söylentisinden hareketle başka yerlerdeki karşılaştığım üzüm salkımında nereden getirildiği bilinmiyor salkımlardaki incelemelerimde içlerinde herhangi birşey olmadığı tespit edilmiştir ha bu demek değildirki diğerleride boştur yapılan maksada göre değişir tabiki

Üst Alt