umbra usta dikatine

Kader25

Usül Olmadan Vusül Olmaz.
Admin
sitede bu resimlere yorum yapacak çok az kişimi var yoksa bilgisini saklamak isteyiP mezara götürmek isteyen çokmu bilemedime Ekli dosyayı görüntüle 64372
Genelde şöyle bir davranış şekli var:
Konu bir ustamiza hitaben açılmış.
Hal bu olunca psikolojik olarak bazı ustaların eli klavyeye gitmez, normaldir.

Diğer bir husus ise, bence en önemli husus; burası medeniyet işi ve çok büyük bir iş. Şahısların başarıya ulaşması çok zor. Dini mekandan başlayıp devam ediyor. Ve buraya bu zamana kadar el surulmemis gözükmekte. İşi bilen en az 100 ekip burayı incelemistir.
Girişler belli amma devami getirmek çok zor. Bir tane çelik kapı olsa, kapıyı açıp yurusen tamam amma durum böyle değil. Benim gördüğüm 3 tane büyük koruyucusu var. Birisini isaretleyecegim. Kafasında kulahi da duruyor açılmamış. Burası açılabilir malı da duruyor. Lakin hangi yöntemle buraya çıkılacak yada inilecek kolay değil. Bu bile baş belası bir işlem. Belki de en kolayı burası.
Netice de buralar bizim gibi adamların boyunu çok aşar.

1000813141.jpg
Mavi ile isaretledigim yerde, yani külah başlığın içinde, bir kimsenin eğilerek içinde durabileceği kadar bir boşluk var. İçi de malzeme ile dolu olur. Açılmamış gözüküyor bu haliyle. Kaç babayiğit bu işi becerebilir? Bu nedenle bizim gibileri bu işler aşar diyorum.

wolçan30

Kullanıcı
ah kader ustam yaşlandık desene şuna .artık ne güç kaldı nede cesaret nasıl olacak bu iş .medeniyet işi zevkli olur yalnız korumalar biraz problem olacak yoksa tam kamp yapılacak alan ugrasilmaya değerdi .sen güvenlik işini hal edebilirsen bende uğraşırım .yukarı noktayı anlayamadım ustam

tuarec

Super Moderatör
ah kader ustam yaşlandık desene şuna .artık ne güç kaldı nede cesaret nasıl olacak bu iş .medeniyet işi zevkli olur yalnız korumalar biraz problem olacak yoksa tam kamp yapılacak alan ugrasilmaya değerdi .sen güvenlik işini hal edebilirsen bende uğraşırım .yukarı noktayı anlayamadım ustam
korumalar serbest bırakılabilir ustad yeterki tılsımlanan objeyi bulun bide ustam degişik bir çubukla kontrol etme imkanınız varmı

wolçan30

Kullanıcı
üstadım burada kesilmiş kaya var burdan şüphem yok hemen önünde bir yemiş ağacı yetişmiş .burayı kurcalarsam koruyucularla muhtemelen yüz göz olacaz .orası biraz sıkıntı

Ekli dosyalar

• 1000088220.jpg
    1000088220.jpg
    405.4 KB · Görüntüleme: 16

wolçan30

Kullanıcı
evet üstadım gacin hemen arkası kavis şeklinde kesilmiş bir yer var .çubuklar sadece orda boşluk veriyordu

tuarec

Super Moderatör
üstadım burada kesilmiş kaya var burdan şüphem yok hemen önünde bir yemiş ağacı yetişmiş .burayı kurcalarsam koruyucularla muhtemelen yüz göz olacaz .orası biraz sıkıntı
burda çubukla bir bakıver ustam koruyucularla yuz göz olmamak için 7 zilzal suresini okuyun eşteten kelimesini 3 kere tekrar edin ondan sonra tekrar başa dönüp okuyun yani zilzal suresini eştetene kadar okuyoruz 3 kere eştaten diyoruz surenin tamammını okumuyoruz sonra 7 ayetel kursi okuyun koruma altına girersiniz artı define üzerindeki görünmezlik perdesi kalkar isterseniz uygulayabilirsiniz

wolçan30

Kullanıcı
üstadım giriş için hem fikiriz .yalnız ağır bir işçiliği var .birde korumalı bir yere benziyor ondan dolayı temkinli hareket ediyoruz .

UMBRA

Vip Üye
Değerli kardeşim giriş net belli ama burası ağır, çok ağır... Ben diğer konuda hangi noktayı işaretledi isem bu yeni fotoğraflarda da yine tam orası yer bariz ama bu tip yerlerde pek işlem şansı olamıyor maalesef... Şimdi oradaki çok önemli bir şahsiyeti gösterip heves kabartmak da istemiyorum ama bazı yerler ne yazık ki şahıs incelemelerini aşıyor. Yoksa tacı da gayet güzel ama ne yapalım...

Üst Alt