ustam sağol varol çok yardımcı oldun bana bu taşın uzaktan görünümünü en kısa sürede fotoraflayıp yüklicem o zaman herşey netleşecek
kayanın küçüklüğü değil verdiği değer önemli. zaten bir yerden gelmiş de değil. tek resim ama çizdiğim ok yönlerinde tespiti yapılarak başlangıçları bulunmalı. kalbinki sağ ön istikamette olmalı. görünmeyen ön kısım biraz daha kayaya göre düşüktür.
tırtıl dediğin kayaların orada en az 5-6 mahzen çıkar. dewlikli kayada öyle.baktığın zaman tam karşılığını görürsün.
yapacağınız ,tespite önem vermek. güvendiğiniz bildiğiniz biri varsa kalbin odasını önceleyerek bir maden tespiti tavsiye ediyorum. sağlıcakla.
ustam orası benimde dikkatimi çekti ama daire şeklinde yosun oldığu için ihtimal vermemiştim ama boşluk sesini mutlaka ilk gidişimde deneyeceğim
Surayi bi yoklayin ayrica gonderdigin tum resimler cok fazla islem gormemis mezarlik alan sana gerekli olan ir bosluk bulan cubuk birde dedektor boslugun oldugu yere dedektorun ottugu yere calisma yapmak mahsen veren isaretler goremedim fakat hep mezar isaretleri mevcut