ustalar koltuk tasımı? | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

ustalar koltuk tasımı?

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı
Cevap: ustalar koltuk tasımı?

dereyi değil deryayı getirmişsin. başlangıç noktasının suyla ilintili olabileceğini düşünüyorum. alanın geniş açıdan görülmesi ,içeriğini belirleyecektir. sağlıcakla.

goqhany

Kullanıcı

Merhaba hayırlı geceler. Hazır bu saatte kimse yokken bi yorum yapıp hemen kaçıyım kardeşim. :D
İşçilik olduğu kesinde resimler sanki gece görüş *****ıyla çekilmiş.
Burdan acaba taş mı kesip kullanmışlar?
Eğer öyle değilse sırtını koltuğa daya güneydoğu istikametinde 30 50 mt.mesafede ne var.Sıra kaya veya tekte olur varmı? Ağaçlı ve otu bir yer bu yüzden sarmaşık ot yosun temizliği yapman gerekebilir. Oralarda bir yerde haç istavroz işareti bulursan çek yolla. Hele birde daire içinde haç bulursan el büyüklüğünde o zaman tadından yenmez. Birde o suyu araştır nerden geliyor acımı tatlımı? Kolay gelsin.
(Adet olduğu üzere şunuda söyliyim resimler yetersizimage123) Allah a emanet olun.

ustam koltuk taşı dediğimiz taşın 50 metre kadar dere boyu yukarıya doğru
ilerlediğimizde şelaleye geliyoruz.şelaleden koparılmış bir taşın üzerindede aşağıdaki fotodaki haç işaretine denk geldik.yorumlar için şimdiden teş...

komana

Ali Doğan Usta
Kullanıcı

Bu güzel , şimdi senden bii ricam var. İlk koltuk taşı dediğin kesme taşla bu son haçın olduğu hattın krokisini yönleriyle beraber bi kağıda çizip gönderirmisin.
1.resim dere şelale işaret. Üzerlerine yazmayı unutma .

NevzatCevdet

Kullanıcı

Bu güzel , şimdi senden bii ricam var. İlk koltuk taşı dediğin kesme taşla bu son haçın olduğu hattın krokisini yönleriyle beraber bi kağıda çizip gönderirmisin.
1.resim dere şelale işaret. Üzerlerine yazmayı unutma .

Çizdim sana komana ustam buyur.

Son düzenleme:

ÇALKAYA 28

Document/Belge/Usta
Kullanıcı

şelalade varsa balık tutulup koyulan sunu çukuru gibi olan yeri bul

komana

Ali Doğan Usta
Kullanıcı

Çizdim sana komana ustam buyur.

Çok güzel ve örnek bir çalışma olmuş eline sağlık.
Oturak taşı, şelale ve haç. Pazılın parçaları yavaş yavaş oturuyor. Şimdi vereceğim bilgiler bu sistemin, nerdeyse değişmez metodlarıdır. (Şahsen bu konuya sistem uzmanı Harbici Ustamında müdahil olmasını isterim. Diğer ustalardanda )
Hacın olduğu alandaki yani şelalenin olduğu yerdeki oturak taşına oturup da baktığın ki bu genelde kuzey kuzey batı tarafında 50 mt.yi geçmez mezarı olur.Buda ilk resimdeki yani ilk bulduğun kesme taşın olduğu yer.
Yine şelaleye arkanı ver 40 50 mt.hat boyunca set gibi bir yer olur ordada asıl malzeme vardır. (3.parti resimlerdeki yer benziyor)Burda metal testi lazım.
Yine şelaleye sırtını ver sağ tarafta küçük şelale kısmında mezar.
Şelalenin akarının arkasında oda olma olasılığı yüksektir. Yine sağ kısımda kasa aranır hediyesi vardır.
Bunlar çözülmüş bilgilerdir. Burda çubukla yer tespiti yapmanız gerekmektedir. Allah kolaylık versin.
En doğrusunu Rabbim bilir.

NevzatCevdet

Kullanıcı

Öncelikle teşekkür ederim.

Ustam dediğin set halinde olan bir duvara rastladım orda dikkatimi çekti. Duvarın (20-30 cm yüksekliğinde) önünde yani duvardan 20 cm kadar aralıkta yuvarlağa yakın biçimde bir taş buldum. Taşın Doğuya bakan bölümünde bir ucunda kanal olan bir üçgen buldum (Taşın resimlerini ulaştıracağım).

komana

Ali Doğan Usta
Kullanıcı

İnşallah bi yardımım oluyodur. Masa başından anca bu kadar, yeni resimlere de bi bakalım. Kolay gelsin.

komana

Ali Doğan Usta
Kullanıcı

Ustam bölge karadenizmi ? Çünkü bu V işareti hemde altlı üstlü çift V işin rengini değiştirebilir.

Üst Alt