sondurak ustam ersan ustanın çubukları olmadan olurmu,,Merhabalar ..Resimleriniz'de Boş Yok MaşaALLAH'cc.. Yeriniz Konuyla Alakalı ,,10,,Numara.. Ersan Ustamızın Çubuklarıyla Merakınızı Gideriniz.. Hoşçakalın..
karanar ustam bende mezar odası diye tahmin ediyorum.değilse bile toprak bölüm mezar diye düşündüm.ne ararsan var. oyma, omega, murç izi. sanırım o köpeğin üzerinde durduğu kayanın altı mezar odası birde uzunlamasına olan kayanın kendisi mezar, detaylı inceleyip bir kanıya varırız sanıyorum.
zebun ustam şimdilik bu fotolar var elimdeşelalenin orda oldukça kaliteli işçilik var neyin hesabını yapıyosan o hesabı şelaleye göre yap şelalenin tam tersi istikamette resmi varmı elimde ustam birde bu şelalenin üst kısmına çıkılıyormu suda yönlendirme olmuşmu
saolasın harbici ustambenim yorumum iyi yere dükkan açtın bu sefer madhunter usta
biz gibi küçük esnafı ihya edecek bir yer ana caddenin en cafcaflı yerlerinden birisi. köşebaşı hemde
,,Merhabalar.. Sayın Arkadaşım Konuya Ne Kadar Vakıf Oldugunuzu Bilmiyorum.. Önemli Olan Konuyla Alakalı Yer Bulmak'dan Ziyade.. Degerli Metal Mevcutmu, Masrafa Degermi, Çalışmanız Sonucunda Süper Emekli Olmak İstemezmisiniz .. Ava Tüfeksiz Veya Fişeksiz Giderseniz Avınız Bereketsiz Olur.. Saglıcaklı Kalınız..