ustalarım üstatlarım işaretler tamamıyla ermeni dönemine ait ve taşı işlemişler gündüz daha yüksek çözünürlükte fotoğraflama imkanım var şuan bütün hatları ile işlemler belli oluyor duvarda bulunan bir taşdı değerli yorumlarınıza sunuyorum
bütün usta ve arkadaşlardan değerlendirme isterim ustam taş duvarda olan bir taştı duvar yıkılması ile alınmış bir taştır. Bugün gündüz çekimleri yapacağım taşın saygılaro gün tanıdığın erzurumlu kardeşimiz ,bu işin erbabı. bunu yorumlamasını ona bıraksak,ne dersin.
Xenon ustam taşın duvardaki konumunu biliyormusun. İşaretler duvarın icinde gizlimiydi yoksa dışarımı bakıyordu. Duvar ev, avlu duvarımı veya bahçe duvarımı. Mahalle içimi tenha bir arazidemi?
Bunların bi açıklanması lazım.
s.a.üstadım ustalarımız yorumlarını yapmışlar herkezden yorum bekliyorsunuz benimde yorumum
şöyle bu murç izleri işaretdeğil doğal olarak görüyorum.
herzaman derim yerdeğiştirmiş bir kaya işaret sayılmaz çünki işaretler size yön verir
veya yertesbitinde bulunmanıza yardımcı olur ama butaş biir yapıdan çıktığını söylüyorsunuz
o halde bu işaretlerin mezarını nasıl bulacaksınız bulamazsınız onun için uğraş vermeye değmez
diye düşünüyorum ustalarım kusuruma bakmasınlar yorumlarına saygısızlık etmek istemem
ama nacizane benim yorumumda budur saygılarımla.