Ustalara selamlar | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

Ustalara selamlar

Kader25

[ Küllî minhu.]
Admin
değerli ustam selamlar,sorduğun sorular için cevap bulabilmesi için maalesef geniş zaman dilimine ihtiyaç var.bir sene çalışıp 2 hafta yıllık izin ile memlekete gidiyorum.birde düğün dernek denk gelirse koca sene çöp olup gidiyor.Sadece alanlara gidip farklı zaman diliminde foto alıp ufaktan bir dağ havası alıp dağ başında bir çay içebilirsek ne mutlu.Birde her tespitten sonra alana kazma vurmak vicdanımı sızlatıyor.Ya yanlış bir tespitse biraz daha ders çalış diyorum kendi kendime.Allah doğru zamanda nasibimiz varsa verir inşallah..Boş kaldıkça belgeleri okuyorum.Yabancı yerli tüm herkesi takip ediyorum.Son nokta işaretlerini not alıyorum.Son nokta işaretlerinin hangi taşta ne konumda olduğunu yanında ne olduğunu not alıyorum.Yani çok çalışıyorum ama herşey 2 haftalık izin içine sığdırmaya çalışıyorum.Nasip artık.
2 haftalık izinde çok zor.
Allah cc kolaylıklar versin.

Keban23

Kullanıcı
Hocam o kadar çok çizim yapmişsinki ama tabiki çoğu göze bir benzetme diyelim yani resim o kadar kolay çizilmiyor ben bir küçük kayada sana 10 tane resim çizerim o kayada insan oluşturup o kayada tavşan yapar o kayada ayı simgesini bulup ve o kayada kalp işraetine kadar her şeyi çizerim yani bence biraz abartı çizgiler var tabiki dediyim gibi göz bir şeyleri farklı algılar bunda haklı olabilirsin zaten yorum yapmıştım bu görsele tekrarlamakta fayda var yer mükemel ve gerçekten çok zengin bir yere benziyor burdan devam et derim ama çok işaretli algılar la deyil deneyimli işaretlerle ilerle güzelde bir cihazın varsa bura tatindan yenmez olur kolay gelsin

babacan3441

Kullanıcı
Hocam o kadar çok çizim yapmişsinki ama tabiki çoğu göze bir benzetme diyelim yani resim o kadar kolay çizilmiyor ben bir küçük kayada sana 10 tane resim çizerim o kayada insan oluşturup o kayada tavşan yapar o kayada ayı simgesini bulup ve o kayada kalp işraetine kadar her şeyi çizerim yani bence biraz abartı çizgiler var tabiki dediyim gibi göz bir şeyleri farklı algılar bunda haklı olabilirsin zaten yorum yapmıştım bu görsele tekrarlamakta fayda var yer mükemel ve gerçekten çok zengin bir yere benziyor burdan devam et derim ama çok işaretli algılar la deyil deneyimli işaretlerle ilerle güzelde bir cihazın varsa bura tatindan yenmez olur kolay gelsin
ustam söylediklerinde son derece haklısın.ben genel itibariyle belgelerde geçen yer ile kendi yerlerimdeki işaretleri bulmaya çalışıyorum.Ufak detaylar harici ana şablondan detaya inmeye çalışıyorum.Detayda ise son nokta neresi olabilir diye uğraşıyorum..Örnek vermek gerekirse ana işaretleri bulduktan sonra taşta at bağlama işareti buldum.demekki artık hedef bu dölgedir gibi.Makine ise yok bende.Fikirlerin için çok sağol varol.Sen son nokta olarak hoşuna giden yer varsa çizersen hoşuma gider :)

babacan3441

Kullanıcı

Ekli dosyalar

• foto.jpg
    foto.jpg
    563 KB · Görüntüleme: 7
  • foto2.jpg
    foto2.jpg
    130 KB · Görüntüleme: 7
  • foto3.jpg
    foto3.jpg
    129.8 KB · Görüntüleme: 7

tuarec

Vip Üye
farklı zaman ve açıdan çekilmiş bir foto buldum.Burda dikkatimi çeken altta bir kuş ve 5 yumurtası olduğu.belki kuşun kuyruğundan bahsedilmiş olabilir.Yumurta omlet yapılır :) 3.foto yansıma şeklinde ekledim.Belki farkı birşey yakalarsın diye.sana zahmet ustam..
helal olsun ustam kuşu yakalamışsın arılarıda işaretleyebilirnisin onun altında üçgen arayacaz belkide başka bir gömü modellemesidir

Üst Alt