Ustalarim Acil Yardim Edebilir Misiniz? | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

Ustalarim Acil Yardim Edebilir Misiniz?

oguzseval.simsek

Kullanıcı
Hic ugrasmami diyorsun yani ustam. 3sene evvel bir ermeni geldi bu araziye ve burada yüklü bir gömü olduğunu söyledi ermeninin türkçe bildiğini kimse bilmiyordu. Yanındaki uyaniklar ermeniyi devre dışı bırakıp gömü yu kendilerinin paylascaklarini söyleyince ermenice korktu gitti. Bu tasta kazdırdığı yerden işaret olarak çıktı aradığı da bu isaretti

KERİM40

k!R$EH!R
Kullanıcı
Hic ugrasmami diyorsun yani ustam. 3sene evvel bir ermeni geldi bu araziye ve burada yüklü bir gömü olduğunu söyledi ermeninin türkçe bildiğini kimse bilmiyordu. Yanındaki uyaniklar ermeniyi devre dışı bırakıp gömü yu kendilerinin paylascaklarini söyleyince ermenice korktu gitti. Bu tasta kazdırdığı yerden işaret olarak çıktı aradığı da bu isaretti
Dostum konuya vakif olan sizsiniz eger rivayet deil gercek ise uc yil duranlar gibi yapmayin calisin

ersan

Vip Üye
acan uyle bir sey var burda ustam cok yuklu malzeme lazim bu yeri cubuk kacirmasin baska bir sey demem ermeni mezarini da acmaya gelmistir ama baska konusur buyle dayma hep oluyor ama inanma buyle laflara buyle buyuk malzeme arkasinda kacan cok arkadaslar gurdumj ustam .

oguzseval.simsek

Kullanıcı
Laf değil ustam gercek. Arsa sahibi akrabamiz o anlattı bize haccın yanindaki krokiyi cozemedik ustam

KERİM40

k!R$EH!R
Kullanıcı
Ustam taşın bulunduğu alanın resimlerini çek bakalım

Üst Alt