Ustalarim Acil Yardim

A21MEDLi

Admin
avrupa ülkelerin birinde haberlere bile düştü küçük bir çocuk dedektörle 30cm.de paha biçilmez sarıkız çıkardı.benim yöremde kara yolları yol çalışması yaparken 60cm.1m.de bi kazan roma parası buluyor,tabii ardından kavga gürültü,jandarma olaya el koyuyor.
haa tabii biz alışmışız 4-6 mt kazı yapmaya,kas yapmaya :D bu yüzden 50cm.ler bizlere ters.

TEVFiK

Vip Üye
avrupa ülkelerin birinde haberlere bile düştü küçük bir çocuk dedektörle 30cm.de paha biçilmez sarıkız çıkardı.benim yöremde kara yolları yol çalışması yaparken 60cm.1m.de bi kazan roma parası buluyor,tabii ardından kavga gürültü,jandarma olaya el koyuyor.
haa tabii biz alışmışız 4-6 mt kazı yapmaya,kas yapmaya :D bu yüzden 50cm.ler bizlere ters.
galiba sayın ustam :D:D

Yörük2006

Kullanıcı
ustam elimde okadar çok yer varki buna fırsat kalırmı bilmem. zaten yakın , ama şunu belirtmeden geçemiyecegim ben burda basit birşey olacağını zannetmiyorum. benim giriş sormamdaki sebeb ise belki gereksiz bir konu olarak görülebilir ama ben burada çok az bir süre oyalanmam gerekir sıkıntılı bir yer. takdir edersiniz ki giriş bulunamadığı zaman horasanla veya kirs, say kaya ile nasıl uğraşıldığını hepimiz biliriz işin aslı buydu ustalarım. hepinize teşekkürler ilginizden ve düşüncelerinizi esirgemediğiniz için.

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı
anladığım ,yerin durumu pek müsait değil. en azından boşluk tespiti ile ,yapıtın şeklini alsaydın.birde maden tespiti yapmış olsaydın. bir kanaat oluşurdu.
50 cm de geniş bir boşluk olmaz. aceleden konulan yada düşmüş bir parça olabilir.
eğer boşluğun çapı biraz hacimli olursa mineralde olabilir. test etmek gerekir.
babaconda ustam benim damatta yörük ama hep hazıra bakıyor.:D

Yörük2006

Kullanıcı
Maraş,antepten gelme yörügüz ustam ic anadoludayiz.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt