Ustalarım bu nedir? | Sayfa 4 | Define işaretleri ve anlamları

Ustalarım bu nedir?

El-Ensari

Kullanıcı
Aklımda bir iki soru var. Işaret kabartma. Ilk dikkatimi çeken patika yol değil. Bu şekilde bir akarsu varmı yokmu . Sanırım. Yok .akarsuyu Teyit et .Yoksa başka bir şey isteyecem.
Köyü tam bilmiyorum Ustam, ama o istikametten gelen akarsu var. Büyük ihtimalle koyun bir tarafından geçiyor, şimdi korumuş ama .

TRUVA

Admin
Köyü tam bilmiyorum Ustam, ama o istikametten gelen akarsu var. Büyük ihtimalle koyun bir tarafından geçiyor
Bende akarsu değil. Bu şekilde yukarıdan kuşbakışı bakınca uydu gibi. Şekile benzeyen bir arazi yapısı, bu şekilde bir sıra kayalık var mı onu bilmem lazım. Alçaktan gittikçe yükselen zirvesinin kıvrım şekli bu şekilde devam eden bir arazi .sonunda yükseklik bitiyor ve bir tarafta keskin bir arazi yapısı var. Bunları bana teyit edebilirseniz. Yada uydu görüntüsü olursa net malzeme noktalarını söyleyecem

El-Ensari

Kullanıcı
Bende akarsu değil. Bu şekilde yukarıdan kuşbakışı bakınca uydu gibi. Şekile benzeyen bir arazi yapısı, bu şekilde bir sıra kayalık var mı onu bilmem lazım. Alçaktan gittikçe yükselen zirvesinin kıvrım şekli bu şekilde devam eden bir arazi .sonunda yükseklik bitiyor ve bir tarafta keskin bir arazi yapısı var. Bunları bana teyit edebilirseniz. Yada uydu görüntüsü olursa net malzeme noktalarını söyleyecem
Eyvallah Abi, yarın arkadaşla görüşür, gereken bilgileri alırım inşaallah.
Teşekkür ederim, Allah razı olsun. Şayet bir neticeye ulaşilirsa, ahdim olsun, o cumhuriyet ile sana o keçiyi keseceğim 🙂

TRUVA

Admin
Eyvallah Abi, yarın arkadaşla görüşür, gereken bilgileri alırım inşaallah.
Teşekkür ederim, Allah razı olsun. Şayet bir neticeye ulaşilirsa, ahdim olsun, o cumhuriyet ile sana o keçiyi keseceğim 🙂
Dert etme Altin vs. Hiç bir şeyin önemi yok. Yüreğiniz guzel olsun. Her sey gönlünüzce olsun Allah sağlık sıhhat versin. Yeter bana.

Üst Alt