harika. bazı arkadaşlar başkasına ait görüntülere yorum istiyorlar.Ikizceli ustam resimler benim cekimim dun cektim ok cevresindeki kayalarda da farkli isaretler ver
Daha detayli resim cekecegim ustam Oldugu yer tamamen kayalik sayilir 4 metre gerisinde kayada bulunan su resimde mevcutharika. bazı arkadaşlar başkasına ait görüntülere yorum istiyorlar.
resim aldığın yerin arkasına geç. bulguyu diğer yöndende bir görelim. sonra her iki yandan işaretlerin olduğu kısmın iki taraftan ön açıklarınıda görecek şekilde sağlı sollu çekersin.bunlar bir birine bağlantılı,yani yan yana getirilince alanı tamamlayacak şekilde yakın ve biraz da açıklarına doru olsun.zaten ön ve sol kısımlarında setli yada kayalıklı yerler olmalı. onlarda dikkatini çeken el işçiliği görünmlü traşlanma murç iz<i vs. de olabilir. inceler ve resimlersin. resim almaktan korkma . çünkü bir kaç nokta olacak. biri girmezse bir diğeri görüntüye girebilsin. hatta resim aldığın yerin 8-10m kadar gerisine gel bu kısmı ve önünü geniş açılı görelim. kolay gelsin.mesajladıktan sonra gördüm. ok istikametlerinde başka işaretler var yazmışsın.boşuna o yönleri tarif etmedik. sende iyi fotolarsan tadından yenmez. tabiiki senin için.
aynen öyle ikizceli,üsdat kaçırmaz böyle yeriiKurdun baktigi yermi wolf ustam ? Ikizceli ustamin cizdigi yer yani ?