Ustaların Yardımına Ihtiyacım Var | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Ustaların Yardımına Ihtiyacım Var

tuncers

Kullanıcı
Akılla bağdaşan işlerle uğraşmaya davet ediyorum sizi parlak taş fotoğraflarını burda paylaşmayla zengin olamazsın zengin olmak istiyorsan kare oyma dikdörtgen oyma gibi mezar işaretleri bul bunlar dik kayada olduğunda her zaman mezara çıkar

tulpje251

Kullanıcı
Akılla bağdaşan işlerle uğraşmaya davet ediyorum sizi parlak taş fotoğraflarını burda paylaşmayla zengin olamazsın zengin olmak istiyorsan kare oyma dikdörtgen oyma gibi mezar işaretleri bul bunlar dik kayada olduğunda her zaman mezara çıkar
Usta fazla agresifsin. Zengin olmaya çalışan kim, dedim zaten defineci değiliz diye . Kapadık gitti, bi fikir danıştık sadece. Eğer buraya sormadan işlem yapsaydım, dediğin doğru. O zaman akıllı işlere davet edebilirsin. Ama yok, bi taş çıktı, merak ettik sorduk. Bu kadar. Selamlar

tuncers

Kullanıcı
agresif felan davranmadım davrandıysam da kusuruma bakma artık ama ben doğruları söyledim sana..

Kader25

Bildiğim kadar. Herşeyi bilmek imkansız.
Admin
(beğendim)(beğendim)(beğendim)(beğendim)(beğendim)(beğendim)(beğendim)..........................seni yetiştiren ailenin eli öpülür. sevgiyle kal kardeşim.

@ikizceli ustam, herşeyin kalitesinden anlıyorsunuz tebrik ederim sizi. Tahlil, tehlil, hepsi mevcut maşallah. En önemlisi teraziniz düzgün ki iyi ölçüyor. Eğri cetvelden elbette doğru çizgi çıkmıyor. Ne mutlu cetveli doğru olanlara.

Üst Alt