Wolcan üçlemesi | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Wolcan üçlemesi

tuarec

Kullanıcı
19 adım demiş buda 13,30 m yapar
burda WWW mesi kullanılmış buda 666 ya mana verir bir W bulmuşsunuz geriye 2 W kalmış yani 66 w=6 bazen w=12 bazende w=21 kullanılmış eşkiyanın keyfi nasıl isterse öyle uygulamış ayrıca W yannız başına kullanıldıgında kutsal ruhu simgeler ve daima üçgenin guney dogusundadır defineci için tanrı ve kutsal ruh önemlidir baba ogul önemli degil en azından nalbant duzu konusunda şimdi W OLAN raşta durup batıya 14 m ilerledigimizde üçgenin ogul köşesini buluruz baba köşesi bulmak ise ogul ve kutsal ruhtan 14 m çekerek kontrollu buluruz
sizin dediginiz gibi üçgenin veya üçlemenin tum unsurları olmadan üçgeni oluştururuz benim merak ettigim sandık taşın baba köşesinden mesafesinin matamatiksel karşılıgı ve üçgen tananındaki kare kup veya dikdörtgen kupun matamatiksel karşılıgı şimdi diyeceksinizli 13,30 nasıl 14 oldu eşkiya diyorya 19 adım kenarlı üçgenin köşelerine taş koyduk halbuki koymamış ama taşın hesaba girmesini istemiş
19+1=20 adım =14m 20+W=20+6=26 adım A+B+C DEN üçgenin çevresini hesaplarsak 20+20+26=66 adım olmayan iki W

balkaya34

Vip Üye
@tuarec selam usdam ,
Ücgen ve karataş dedigi tas bu taş,
Bu alanda baska 3 gen tas yok, Bu taş Kemenceye yakin 5 veya 6 metre gibi mesafede, Gordugunuz gibu Tuhaf bir şekli var, Bu 3 leme sadece kisa mesafedeki olanlar, 1 Yatik tas 2 Kemençe 3 ucu disarda dedigi ucu sivri taş dir,

Yazida ( W ) ile ceşme arası 300 sdim demis bu çeşme ( AĞ ) pınar degil, Bu cesme yolunda alttarafinda bir dere var, hora tepeye ( balbant alani ) ve vezir tepeye dogru giden yolun Saginda kalır, Vezir kopruyu geçip devam eder bu yol ,
Demem oki bu (W) ILE Ağ pinar arası 400 adimdan fazla olur, Bazan bu hikateleri anlatanlarda bilinclinyada sevhen hata yapiyorlar,
Bu resime bakin bu resmin solunda gorunen tas KEMENCE dir ,

Ekli dosyalar

• IMG-20251101-WA0003.jpg
    IMG-20251101-WA0003.jpg
    394.3 KB · Görüntüleme: 14

tuarec

Kullanıcı
adım sayısı 19 demiş 19 çeşme demek yani sistemi çeşme uzerine kurmuş 2 inci üçgen ag dediginiz batık çeşme .eşkiya magarakarına giderken yol kenarı acı su ve ag dediginiz çeşmenin guneyinde 300 adımda köpruyu geçtikten sonraki çeşme 2 inci üçgeni oluşturan çeşmeler 2 kenar belli ama acı suyun kenarları belli degil arazide bakmak gerek hem 300 adım da bir şifredir bence eşkiya sayılarla konuşur esas olan nalbant alanındaki bahsende mal varmı yokmu makina testi yapabildinizmi

balkaya34

Vip Üye
@tuarec Sorunuzun cevabı EVET
@Deli Fırat üstadın verdigi bilgi uzerine ,Kemencenin 13,5 metre mesafesindeki Yatık kayanin hemen yanindan ince bir patika Aci suya ve Kuru duvara vede binek tası ile Sofra kayaya gider ,O patika ayni zamanda Deredeki boydan boya akan Aci suya gider mesafede fazla degil ,Yatik tasin etrafina takim edevatlarini dagittiklarini tazmısdi ,Bir nokda orayi tesbit ettim ama ,bir icraata gerek gormedim ,Cesme etrafinde yoğunlaştım,

tuarec

Kullanıcı
eşkiya gömülerinde 2 tılsım vardır derler biri bölgesel tılsım biride noktasal tılsım nalbant alanı için bence bölgesel tılsım diyebilirmiyiz eşkiya tılsımının çok daha karışık bir yapısı oldugu kilit ay sistemi hakkında bilginiz fikriniz varmı ustam inceleyince bazı detaylar gözüküyor mesela nalbant duzunde bahsedilen üçgen görünmeyen tanrı üçgeni sahadaki görünen üçgen ise bir kenarı dik olan ogul başka deyişle tam pisagor üçgeni çalışma yaparken aniden hava kararması gök gürlemesi veya hayvan görüntüsü gibi olumsuzluklar yaşadınızmı

Son düzenleme:

tuarec

Kullanıcı
ustam bu kemençe ne şifresi var bende geçmişte bir eşkiya köyüne gitttigımde çeşme üzerinde oldugunu öylediler arkasındaki bir mesafeden hedeflerine ulaşmışlar

balkaya34

Vip Üye
eşkiya gömülerinde 2 tılsım vardır derler biri bölgesel tılsım biride noktasal tılsım nalbant alanı için bence bölgesel tılsım diyebilirmiyiz eşkiya tılsımının çok daha karışık bir yapısı oldugu kilit ay sistemi hakkında bilginiz fikriniz varmı ustam inceleyince bazı detaylar gözüküyor mesela nalbant duzunde bahsedilen üçgen görünmeyen tanrı üçgeni sahadaki görünen üçgen ise bir kenarı dik olan ogul başka deyişle tam pisagor üçgeni çalışma yaparken aniden hava kararması gök gürlemesi veya hayvan görüntüsü gibi olumsuzluklar yaşadınızmı
Usdam ben oyle seylere inanmadim ve inanmamda , Zaten Abdestsiz gezmem ,
Hic de olagan usdu bir meseleye raslamadim, ne aradiysam üstüne vardim ve buldum,

balkaya34

Vip Üye
@drapeta selam usdam ,
buda nalbant alanindaki EĞER dir ,Ve karşısında KÖPEK var,
Burayla ilgili hikayede kopruden cikdikdan sonra Tas dösemeli kaldırım yol hemen önünden yukariya devam eder ,Yazilarda ( Biz ,Kaldirimin bitti yerde 2x2x2 bir yer acdik ve orayi zenginlesdirdik ) der, Zaten hora yerine tek cikis burasıdır,
Bu resmi sayfaya ekledigimde @Necat. Usdamız ,@Roni usdadimiza bunun anlamıni sordu ,Oda cevap olarak 500 yıllik bir kapali yere girisdir anlaminda cevap vermişti,

Ekli dosyalar

• DSC_0004-1.jpg
    DSC_0004-1.jpg
    1.5 MB · Görüntüleme: 8
  • DSC_0006.jpg
    DSC_0006.jpg
    1.7 MB · Görüntüleme: 9

Kafkaslı

Vip Üye
Wolcanın kullanmış oldugu üçleme (eşkenar üçgen üçlemesi) ve çözümü hakkında bilgisi olan paylaşım yapabilirmi
Vol can üçlemesi diye bir şey yok hıristiyan üclemesi vardır baba oğul kutsal ruh biri dolu ikisi bos olur ama bununda bazı hallerin var olmasi gerekir durma göre değişır

Üst Alt