Burgaz yine şişenin sapından tutmuş.Hayrolsun İnş’ALLAH seni neden Somaliye gönderiyorlar? Korkutma adamı
Soma.ile Somaliyi muhtemel karıştırmış
Burgaz yine şişenin sapından tutmuş.Hayrolsun İnş’ALLAH seni neden Somaliye gönderiyorlar? Korkutma adamı
Şişe tutuyorsa ben bir daha cevap vermemBurgaz yine şişenin sapından tutmuş.
Roni tutsun da başka birşey yapmasin yeterŞişe tutuyorsa ben bir daha cevap vermem
Valla usta kime göstericeö bilmiyorum sen yardımcı olursan sevinirim cokben 1989 dort ay Manisada yasadim.sana yardim etmeye isterim.senin yazini baska profesore degil de usta defineciye gostersen.benim arkadaslarim beni somalye cumhuryetine gonderdiler.
konu sahibi arkadaşımız konusuyla ilgilenmiyor resim istendi resim eklemedi işaret x e benziyor onun başka anlamıda var x olarak görünsede kişi konusuyla ilgilense daha fazla açıklamalar gelirdi yapacak birşey yok belki açıklamalara ihtiyaç kalmamıştırBenim şahsi düşüncem burası ermeni rum yada roma değil
normal x olsa çözüm tepe, zirve,toprak yada taş yığma,höyük işaretidir fakat yer manisa o yüzden iş daha karışık
ilk bakışta göktürk alfabesi gibi gördüm ama tarih ve mekan zıtlığı var ama aynı zamanda truvalıların Türk olduğunu biliyorum(bu konu tartışmaya kapalı isteyene kanıtlarım) Manisa çok büyük gömülerin olduğu yerlerden biri bolu gibi
konu sahibi kardeşimiz tek fotografla işi bırakmış belki onlarca foto bu işi çözemeyebilir bu yerden gelecek resimler konuyu aydınlatır
bu konu hakkında bilinen tek doğru işaret doğal değil,prof.arkadaşa gelecek olursak onlar definecilerin bildiklerinin Yüzde birini bilmez
sevgili usta ben bizim buradaki ustalara inanyorum.Burgaz yine şişenin sapından tutmuş.