Xp Xtrem Hunter- Lorenz Deepmaxx Z2- TE M1 Derin Arama Pulse Cihazları Nasıl? | Define işaretleri ve anlamları

Xp Xtrem Hunter- Lorenz Deepmaxx Z2- TE M1 Derin Arama Pulse Cihazları Nasıl?

şirvanbeyi

Kullanıcı
Selam Ustalarım. Xp firmasının Xtrem Hunter ürünü nasıl bir pulse cihazdır? Kullanan varsa bu cihazı tanımak istiyorum. Ayrıca Lorenz Deepmaxx Z2 ve Teknoloji Ekibi M1 Pulse sistem makinelerle kıyaslanınca artılar ve eksiler nelerdir? Bilen ustalarımdan yorum bekliyorum. Xp Xtrem Hunteri Deus II setiyle almayı düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

GÜLBAHÇELi

USTA
Admin
bu cihazları kullanmadığım için birşey diyemem yalnız arkadaşlar deus2 kullanıyorlar memnunlar
lorenz de yabana atılacak bir cihaz deyil duyduklarıma göre yalnız deus fiyat yönünden daha ucuz fazla pahalı cihazlara gerek yok bence tabiki kullanacağın yere göre ve derinliğine göre deyişir

şirvanbeyi

Kullanıcı
bu cihazları kullanmadığım için birşey diyemem yalnız arkadaşlar deus2 kullanıyorlar memnunlar
lorenz de yabana atılacak bir cihaz deyil duyduklarıma göre yalnız deus fiyat yönünden daha ucuz fazla pahalı cihazlara gerek yok bence tabiki kullanacağın yere göre ve derinliğine göre deyişir
Teşekkürler ustam.

Üst Alt