slm arkadaşlar elimde kilise olan bir bölgenin 200-300mt batısındaki arazide istavrız olan bir bölgede son nokta olarak tesbit ettiğim arkasına kanal atılık kare şekline getirilmiş meyilli bir taş üzerinde y işareti avr alt uç kısmında murç izi topuz var y işaretine uygun 2tane arazi yapısı var 1 tanesi y işaretinin alt kısmında ana işaretlerin 20-30mt altında batı yönde 1 taneside y işaretinin alt ucu yönünde kuzey ön tarafında ana işaretlerin olduğu kısmın altında Y şekli yapn kısımda 2 adet çakıl yığını mevcut çakıl yığınından şüpeleniyorum çakıldan sonra toprak altı derinlik ne olabilir yosa başka bir çözümü varmıdır?
arkadaşlar arazinin uydu görüntüsünüde koydum resimdeki kırmızı nokta olan yer y işaretinin olduğu yer yeşil olan yer ana işaretlerin olduğu kısım ana işaret haç işareti sağında ters u işareti u işaretinin içinde 3-4cm çizik var bunlarında kuzeyinde mezar oyması var.
arkadaşlar arazinin uydu görüntüsünüde koydum resimdeki kırmızı nokta olan yer y işaretinin olduğu yer yeşil olan yer ana işaretlerin olduğu kısım ana işaret haç işareti sağında ters u işareti u işaretinin içinde 3-4cm çizik var bunlarında kuzeyinde mezar oyması var.