Y işareti

DRAGON-34

Kullanıcı
Cevap: Y işareti

Kısa yazmaya çalışayım şimdi bu Y yol der eğer Y nin yanında başka işret aradım çukur falan göremedim ama sağ tarafında sanırım V var buna göre Y nin yukarısında yolun Y yaptığı yerin sağ kolunda aradığın var demek orada bir taş veya ağaç veya çakıl yığma artık ne varsa onun altında ayrıca bu işret mezar falan değil..NOT-Yorumum sadece kendi yorumumdur iddam yoktur önemsemeniz menfatinizedir kolay gelsin

herrfremd

Kullanıcı

arkadaşlar y işaretinde aşağıda resimde gördüğünüz haç işareti ve yanındaki içinde çizgi olan
ters u işareti var y işareti çevresindeki Y yapan boğaz uyuyor y işaretinin alt ucunun sonunda topuz var bu işareti işaretlerin altındaki y yapan boğaza koyduğumda resimdeki çakıla denk geliyor..

herrfremd

Kullanıcı

arkadaşlar ayrıca y işaretinin 15-20mt batı tarafında ana işaretlerin solunda mezar oyması var resimde görünüyor Y işareti burada uydu görüntüsünü koyduğum resimde işaretlerin önünde ve solunda y şeklinde dere yatağı gibi boğazlar var ve burada resimdeki çakıl mevcut.

herrfremd

Kullanıcı

arkadaşlar patika yol yok ama üzeri köklü kaya olan yukarıdan aşağı inen sırtlar var ve bu sırtlar arası çukurda kalmış boğazlar var bu tarz yukarıdan aşağı inen sırtın bittiği yerler Y şekli oluşturuyor ve bu yerlerde çakıl yığınları var resimlerde görünüyor ayrıca işaretlerin olduğu yerin google earth resmini koydum..sizlerden öğrenmek istediğim Y işareti burada mezarmı veriyor çakıl altındaki malımı veriyor?

İRON

Kullanıcı

s.a mubarek insan.
Y işareti genel itibari ile manası şudur.
bazen patika yol bazen ayrışan yol bazen birleşen dere bazen mahsen bazen tünel tünelden sonrada iki kola ayrılan yol.her yolun varacağı ayrı birer oda vs.. uzayıp gidiyor.
yani demem oki burdan her ihtimal de çıkabilir.
onun için sen iyisi Y kuyruk yonundeki çakıl yığmaya yoğunlaş.zaten belirli bir mesafeden sonra seni aydınltacak bazı emarler çıkar ortaya.
en azından bir dene biraz spor yapmış olursun.emin olki boşuna çalışmış olmazsınn inş....
hadi kal sağlıcakla... selametle...

herrfremd

Kullanıcı

BU RESİM GOOGLE EARTH GÖRÜNTÜSÜDÜR YEŞİL YERLER BAHSETTİĞİM Y ŞEKLİNDEKİ BOĞAZLAR KIRMIZI NOKTALAR YÜKSEKTE BULUNAN YUKARIDAN AŞAĞI İNEN SIRTIN ÜZERİNDEKİ İŞARETLERİMİZ.

herrfremd

Kullanıcı

Fakir baba kardeş yorum için teşekkürler işaret çözme konusunda oldukça yetenekliyim kendimi çok iyi geliştirdim burada y işareti arazinin bir noktasını anlatıyor sizlerinde bahsettiği gibi bu bir dere yatağı,eski bir yol,resimde koymuş olduğum şekildeki gibi araziye inen dik sırtlar vb. şeyler olabilir. benim işaret bu dik inen sırtların oluşturduğu y şeklindeki boğazları anlatıyor y işareti çatağından kuyruğuna kadar ölçtüğümde 10-11cm civarı geliyor işaretin gösterdiği yerde kuyruk kısmında bu mesafeye denk gelen çakıl yığını var yukarıda resimde görüyorsunuz. ama etrafta daha başka çakıl yığınlarıda var ölçüme uyan çakıl doğrumudur?

Üst Alt