Y işareti | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

Y işareti

İRON

Kullanıcı
Cevap: Y işareti

ölçümle birebir uyuşuyor ise ise doğrudur.
çünkü bundan 2 yıl kadar öncesinde 2 adet dümdüz bir kabartma yılan,a gitmiştim.kuyruklarıda birleşikti.
yılanlara gidip baktığımda yılan olan kayayı yerinden oynatıp altını kazmışlarıdı.
boş çalışmışlardı.biraz çevreyi gözlemlediğimde yılanların kuyruklarını birleştirkilerini ispatlayn birlşik dere mevcut idi.
bizde kalktik yılanların baktığı yönde yılanları ölçerek adımladık bakış istikametinde.
biri 40 cm diğeride 41 cm idi.
40 adımda saydığımızda tamda hedef şaşmadan tam noktasını açmışlar hemde yılanın ölçümüyle aynısı birebirdi.
mal gitmişti.kuyruk yönunde ufak bir malzemsi kalmılştı onada hiç karışmadan geri döndük geldik.
yani demem oki genle itibarile.ölçümler uyuştumu kolay kolay şaşmaz nokta,noktalar.
inş daha da iyi gelştirirsiniz kendizi.en azından bir faydanız dokunur ilerki zamanda acemi yeni katılan kardeşlerimize.
ne diyelim aga hakkınızda hayırlara vesile olması dileği ile.
NOT:bu sadece şahsi görüşümdür uyup uymamamk sizlere kalmış.

herrfremd

Kullanıcı

evet çakıl ile ölçüm uyuşuyor benim aklıma takılan nokta şu y şekli yapan arazi yapısı 1-işaretlerin hemen altında 20-30mt mesafede 2-işaretlerin solunda yukarı doğru her iki yerdede çakıllar var ama y işaretine dikkat ederseniz kuyruğunda daire bir topuz var o sebepten işaretlerin alt tarafındaki Y yapan boğaz ve ölçümü tutuyor.hatta bir çakılda onun 10-15mt altında var. yılan işaretininde vücudunun oluşturduğu şekle göre arazide önemli yerleri gösterdiğini düşünüyorum sitenin birinde görmüştün yılanın vücudu 2tane halka gibi şekil yapıp bu iki halkanın arasından kafasını kaldırıyordu arazi resmini gördüğümde 100 mt civarı bir mesafede büyük bir kaya parçası yılanın oluşturduğu şeklin aynısıydı ve bu kayanın arasından arkaya baktığınızda çakıl yığını vardı işaret sahibi ne yaptı bilmiyorum..

ersan

Vip Üye

herrfremd usta bu kaya yerde sabit bir tas mi yasa eski yerlesim yerinden mi gelme bir tasmi nedense duvar traslanmis tasina cok benziyor kilse duvarindan bir yerden gelmeye.

herrfremd

Kullanıcı

arkadaşlar bu işlaretler şöyle anlatayım kiliseye 15-200mt kilisenin kuzey-kuzeybatı yönünde bulunuyor. buradan kilise için taş alınmış ve kilise yapılmadan daha önceki dönemde bu civarda yerleşim olmuş. burada 3 ana işaret var ayrı yerlerde 3 işaretinde yapıldığı kayalıkta tıraşlama yapılmış 10cm civarında merdiven gibi basamak şekli var işaretlerin yapıldığı kayalar köklü taş katman uzak resmi varsa alta eklerim.

herrfremd

Kullanıcı

Y işaretinin 10-15 mt batı alt tarafında kayalığın ön yüzünde kırmızı içine aldığım iki işaret mevcut sağdaki ters u harfi şeklindeki işaretin içinde çizik var onun anlamının üst tarafa yoğunlaş olduğunu düşünerek üste çıktım ve Y İşaretini buldum.

ersan

Vip Üye

merhaba ustam cok deyer verilecek bir mezar in var burda.
bu yatan arslani kaldir bakalim orda altaki meszarinda seni guldurecek bir seyler vardir kismetinde.tam arslanin arkasinda ,,x ,,yaptim yerde kasi var
be tam bakti undede bir ,v, isareti var arslani gusteriyor ve ,v,de arkasinda kucuk bir karen var bunlar hepsi asadaki odayi simgeliyor.cok guzel kaliteli iscili var buranin .

DRAGON-34

Kullanıcı

arkadaşlar y işaretinde aşağıda resimde gördüğünüz haç işareti ve yanındaki içinde çizgi olan
ters u işareti var y işareti çevresindeki Y yapan boğaz uyuyor y işaretinin alt ucunun sonunda topuz var bu işareti işaretlerin altındaki y yapan boğaza koyduğumda resimdeki çakıla denk geliyor..
Kesinlikle doğru tesbit yeri buldun emin ol benim konuma bakıver birazdan yükleyeceğim işaretler ve arazi uyumunu gör

herrfremd

Kullanıcı

dragon kardeş konuyu bekliyorum teşekkürler..

A21MEDLi

Vip Üye

Y sadece dereyi vermiyor,çizdiğime benzer yerleride veriyor kırmızı kare içine aldığım yeride es geçme derim.

A21MEDLi

Vip Üye

az veya çok defineci arkadaşların İŞARETİN ARAZİYLE UYUMU nu göz önüne almaları bizleri sevindirmiştir.inşallah faydasınıda göreceklerdir.

Üst Alt