Y işareti

herrfremd

Kullanıcı
Cevap: Y işareti

Arkadaşlar bu resimde Y yapan arazi yapısını ve çaklı daha net görebilirsiniz Y şekline dikkat ederseniz sağ kolu çataktan sağa meyilli ortadan tam eşit ayrılmıyor burdaki arazi yapısıda uyuyor..

İRON

Kullanıcı

evet çakıl ile ölçüm uyuşuyor benim aklıma takılan nokta şu y şekli yapan arazi yapısı 1-işaretlerin hemen altında 20-30mt mesafede 2-işaretlerin solunda yukarı doğru her iki yerdede çakıllar var ama y işaretine dikkat ederseniz kuyruğunda daire bir topuz var o sebepten işaretlerin alt tarafındaki Y yapan boğaz ve ölçümü tutuyor.hatta bir çakılda onun 10-15mt altında var. yılan işaretininde vücudunun oluşturduğu şekle göre arazide önemli yerleri gösterdiğini düşünüyorum sitenin birinde görmüştün yılanın vücudu 2tane halka gibi şekil yapıp bu iki halkanın arasından kafasını kaldırıyordu arazi resmini gördüğümde 100 mt civarı bir mesafede büyük bir kaya parçası yılanın oluşturduğu şeklin aynısıydı ve bu kayanın arasından arkaya baktığınızda çakıl yığını vardı işaret sahibi ne yaptı bilmiyorum..
hedef şaşırtmak için kulanılan yöntemleri unutmmamak lazım.seninkide onlardan biri olabilir.yada birden fazla noktan vardır.
ayrıca papaz mezarını simgeleyen haç,ında konuyu netleştiriyor

herrfremd

Kullanıcı

evet buradaki işaretlerde hedef şaşırtmadan şüpeleniyorum bölge kaya mezarına uygun örneklerde var buradaki işaretlerin mezarı veya malı kaya içindemi yoksa çakıl altındamı bu aklıma takılan noktalardan biri? y işaretinin gösterdiği kuyruk ucu kısmınd a2 tane çakıl var öndeki mesafeye uyuyor biri şaşırtmaca olabilir..

DRAGON-34

Kullanıcı

dragon kardeş konuyu bekliyorum teşekkürler..

Benim konudaki işretleri ve uydu fotosunda ki araziyi incele bak nasıl benzetmişler ....senin konundaki olay Y işaretinin arazi olması mümkün olsada aynı o şekilde olan yolun ayrımı olduğunu sanıyorum bu mesafenin birbuçuk kilometre uzağı dahi verdiği oluyor .....Ayrıca oradaki işretlerin Y işaretiyle dlakası yok sanırım genelde işretleri gösteriyor

herrfremd

Kullanıcı

dragon kardeş haklısın bu işaretler çevredeki yolu,dere yatağınıvb. yerleri anlatır bendeki işaret ana işaretlerin devamı bu alanda 3tane ana işaret var bu işaretlerin yanında yan tarafına ve arkasına kanal atılmış kare haline getirilmiş taş var ama yukarıda koymuş olduğum haç işareti ve yanında ters u olan işaretin yanında bu kare taş yoktu bu kare taşı 10-15mt üstte buldum üzeri diğerleri gibi düz değildi y harfinin kuyruk yönüne doğru meyilli yapılmıştı. anlatmak istediğim bu işaretler mezar ve mal ile alakalı çok uzağı göstermesi çok zor işaretleri 1mt önünden bile fark etmek nerdeyse imkansız.. alt tarafa bahsettiğim kare taştan bir resim koyacağım başka bir ana işaret ve solundaki kare taş..

herrfremd

Kullanıcı

bakın arkadaşlar aynı bölgeden bir başka ana işaret haç işareti sol kolu ve alt ucu sola kıvrık..

buda uzaktan çekimi haç işareti üstteki küçük siyah dairenin içinde solda yukarıda bahsettiğim kare haline getirilmiş taşı görüyorsunuz y işaretide bu sol alttaki gibi kare haline getirilmiş taşın üzerinde ama y nin bulunduğu taşın üzeri kuzeye doğru meyilli kesilmiş düz değil bu kare haline getirilmiş taşın bir anlamı olmalı..

DRAGON-34

Kullanıcı

Bunun anlamını tam olarak yeri bulunca görürsün orada ya bir kare kapak taşindan veya kayaların birinde bir kare birşey ara belkide bir odadan bahsediyor buradaki haç Y işaretini gör manasını çöz demiş fazla olağan üstü şeyler hayal etmeden sakince araştır bulacaksın İNŞALLAH

herrfremd

Kullanıcı

bu kanal atılarak kare haline getirilmiş taşın sağ tarafıdna solu gibi kapalı olanı görmüştüm sol ön tarafında ana kayanın için oda yapılmış soyulmuştu bunlarda çakıl altında taştan örme mezar oladuğunu analatabilir bilmiyorum.

cantar

Kullanıcı

arkadaşım aradığın bu alanda o zamanın sıvama tekniği kullanılmış ağacın kalınlığına bak merdivenler bence başka yerlerle uğraşıp dikkatini dağıtma....

herrfremd

Kullanıcı

aradığım yerlerde uzak değil işaretlerin 20-30mt çevresi çakıl öbekleri aradığım yerler ya çakıl altında yada iaşretlerin bulunduğu kayalığın içinde olmalı..

Üst Alt