Y işareti

cantar

Kullanıcı
Cevap: Y işareti

her çakıl yığını altı malzeme var anlamında değildir açılan bir yere odaya ait olabilirler ben merdivenler yapacağım sonra gidip çakıl taşları altına yer yapacağım bana ters... ama sen bilirsin.... Forumda o sıvanın bire bir örnekleri çok bir incelersen senin açından iyi olur....

herrfremd

Kullanıcı

şimdi aynı bölgede çatal kollu haç var yine kayanın yüzü merdivenli hemen sağ üstünde kayalığın kolları2-3cm olan çarpı işareti var kayalığın tam arka yüzünde yine haç işareti var oradaki mezarların kayalığın içinde olduğunu düşünüyorum. ama bu işaretlerde y işareti arazi yapısına uyuyor ölçümde tutuyor ya çakıl içinde yada işaretlerin olduğu kayalıkta...bölgeden kilise için taş kesimide yapılmış

nişancı

Kullanıcı

slm değerli kardeşim bence sen merdivenlerin en son basamaklarının üstüne çık ve tam arkanı merdivenlere dön ne görüyorsun söylermisin

herrfremd

Kullanıcı

arkadaşlar bunlar tam olarak merdiven değil ayağını basıp çıkamazsın kısa set var merdiven gibi geniş değil üste çıktığımızda göze çarpan birşey yok..nişancı kardeş ne gibi bir emare aramalıyım?ona göre bilgi vereyim?

caylak342

Kullanıcı

Herrfremd kardeş, sen Y yapan derenin alt kısmına git, orada dere bitiminde bir çakıl yığını olacaktır, orayı kaz ve yaklaşık 2 veya 2,5 m sonra istediğine kavuşursun

Üst Alt