yamacdaki kayaliklar doğalmı? bölüm2 | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

yamacdaki kayaliklar doğalmı? bölüm2

cantar

Kıymetli ustamız.
Kullanıcı
Cevap: yamacdaki kayaliklar doğalmı? bölüm2

lyl2f.jpg
Taşların arka kısmını görsekte yığmaya bir baksak...
hep kayaları çekiyoruz birazda manzara görsekte içimiz açılsa....

cantar

Kıymetli ustamız.
Kullanıcı

ly4fq.jpg

ly4fq.jpg

kaplumbağa bu....
yavrusuda üzerinde....

Son düzenleme:

Kervan07

Vip Üye

cantar ustam bu taşların arkası derken zirveyimi kastettiniz? ben yukarıya hiç çıkmadım.burda o kadar çok işaret vardıki,yukarıya veya başka bir yere kafa yormak istemedim şimdilik. bu kablumbağqnın baktığı yerde,binek taşı var.daha önceki konularimda da paylaşmıştım aslana benzeyen binek taşını..
bu kablumbağanin yavrusunu ben göremedim.yavrusu varsa ne anlam ifade eder cantar ustam? teşekkürler yorum için

TRUVA

USTA
Admin

Kardeş alan mezarlık bir alandır.lakin siz bu noktalardan ziyade yamacın tepesine bir gidin oralarda inceleme yapın.tepe bölgelerde neler var bir bakalım.emeğine değecek mezarlar zirve bölgesinde olması gerekir.o noktalardan resim atın yardımcı olalım

cantar

Kıymetli ustamız.
Kullanıcı

benim bildiğim öğrendiğim kadarı ile doğum esnasında doğururken hem annesi hemde doğan bebeğin dolayısı ile ölen anne ve yavrusu için yapılan mezarlarda görülürmüş....
ly4fq.jpg

resmi büyüterek bakarsanız sırtında gözlerini ve kendini göebilirsiniz yapım şekli ile su kaplumbağası olarak yapılmış...çiz dersen çizgilerle belirlerim sizin için...
ama bir düzeltmede yapmam gerekirse yavru dediğim yılanada benziyor ağız şekli büyük kaplumbağanınkine benzemiyor..
yani yılanda olabilir.

o yüzeydeki taşlarda açılan yığma tepenin işlem bittikten sonra çevreye atılan moloz taşları bana göre çevrede diğer arkadaşlarımın da belirttiği gibi yüzeye yakın mezarlar var üzerine taş kapatılmış mezarlar...

Son düzenleme:

ersan

Vip Üye

merhaba kiymetli kervan ustam burada cok guzel bir kaplumbayin var birde kasasi duruyor sirtini bir yokla cubuklarlan usten .
ustam cok buyuk gusteriyor resimleri kasa yerini isaretledim .
kasa tam guzunun arkasinda kaliyor bu toparlak kara yer.

Son düzenleme:

cantar

Kıymetli ustamız.
Kullanıcı

minik bir yılan küçük işaretler makbuldur )bence müjde işareti müjde yerlerini ersan iyi biliyor o yardımcı olur sana

Kervan07

Vip Üye

Kardeş alan mezarlık bir alandır.lakin siz bu noktalardan ziyade yamacın tepesine bir gidin oralarda inceleme yapın.tepe bölgelerde neler var bir bakalım.emeğine değecek mezarlar zirve bölgesinde olması gerekir.o noktalardan resim atın yardımcı olalım

ustam araziye tekrar gidince bu sefer mutlaka yukarılarada çıkacağım..bakalım bizi orda neler bekliyor..

Kervan07

Vip Üye

merhaba kiymetli kervan ustam burada cok guzel bir kaplumbayin var birde kasasi duruyor sirtini bir yokla cubuklarlan usten .
ustam cok buyuk gusteriyor resimleri kasa yerini isaretledim .
kasa tam guzunun arkasinda kaliyor bu toparlak kara yer.

ustam bi çiziverseniz fena olmaz:) ben dedim şimdi ersan usta yorum yaparsa o zaman kasa garanti dedim..çünkü kasayı bende gördüm ama senin teyit etmeni bekledim:)

Üst Alt