yardım edin arkadaşlar bu kitaplı bir kartal mı? | Define işaretleri ve anlamları

yardım edin arkadaşlar bu kitaplı bir kartal mı?

Kovac47

Kullanıcı
bir cihazla denemeye değer mi? ve sizce nerede, teşekkürler arkadaşlar :)

dardanos

BAKMAKMI GÖRMEKMİ ????...
Super Moderatör
bir cihazla denemeye değer mi? ve sizce nerede, teşekkürler arkadaşlar :)
Neyi niçin ve görmediğimiz bir şeye nasıl değer diyebiliriz ki. Bu konuda ne bir açıklamanız ne bir foto hiç bir şey yok. Nedir bu nerdedir neyin üstündedir nasıl bir arazidedir bunları görmeden bilmeden konuşmak boş yere kaval çalmaya benzer.
Önce doneleri önümüze koyarsınız sonra bilgi istersiniz. Teşekkür ederim

Kovac47

Kullanıcı
işte buradayım arkadaşlar, bir kayanın üzerindeydim, tabelanın yanında sağ gözümde kayaya dövülmüş bir demir parçası buldum (bir yüz vardı) o sağ gözün yönünde bir kayanın karşısındaki tepede gördüm yaklaşık 20 metre yüksekliğinde, tabeladaki kuşa benziyor (kayaya oyulmuş olduğundan eminim), bu günlerde caddenin karşısındaki o tepeye gitmeyi planlıyorum, herhangi bir ipucu?

Ekli dosyalar

• 1725545108933073.jpeg
    1725545108933073.jpeg
    821.4 KB · Görüntüleme: 23

Reedmann

Vip Üye
işte buradayım arkadaşlar, bir kayanın üzerindeydim, tabelanın yanında sağ gözümde kayaya dövülmüş bir demir parçası buldum (bir yüz vardı) o sağ gözün yönünde bir kayanın karşısındaki tepede gördüm yaklaşık 20 metre yüksekliğinde, tabeladaki kuşa benziyor (kayaya oyulmuş olduğundan eminim), bu günlerde caddenin karşısındaki o tepeye gitmeyi planlıyorum, herhangi bir ipucu?
Dolandırıcı işi olmasın ustam Yeni yapıp yer satanlar var dikkat edin

Roni

USTA - KÂŞİF
Super Moderatör
Valla gönül isterki hepimiz seferber olup yardım edelim ama hem görsel görsel değil hem işaret dediğiniz şey gerçeğe yakın değil. Şimdi biz buna nasıl yardım edelim. Bizim benzetmemizin pek önemi yok. Ustaların mutmain olmaları açısından geniş sunum yapmalısınız

Üst Alt