Yardım | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

Yardım

murda34

Kullanıcı
Cevap: Yardım

resim yetersiz kanas ustam doğru çünkü hiç şüphelenmemiştim haşa haşa afedersin piknikte tuvaletimizi yaparken farkettim burayı öyle bir resim çektim işte köyde suan kar varmış arkadaşımıda yollayamıyorum dolayısıyla havalar duruldugu zaman yeni resimler çektiririm

TRUVA

Admin

Bu kaya maket bir kaya.dolayısıyla arkadaşların söylediği gibi yakın çekim resimleri olursa daha iyi olur.Ayrıca baktığı yöndeki mağaraların girişlerinin ve içi kısımlarının yakın çekim resimlerini eklermisin.Yardımcı olalım.

murda34

Kullanıcı

baktığı yönde mağara yok truva hocam yada var ama kapalı görünürde birşey yok

METİN

Kullanıcı

bu kaya gayet doğal oluşumlu çatlaklı bir kaya
bu kaya yardımıyla hiç bir sonuca ulaşamassınız
üzerine işaret yapılabilmesi için kayanın sağlam
ve damarlı olmaması gerekir.boşa zaman kaybı
kolay kırılır ve kayrak tipi kırılgan bir kayadır.

TRUVA

Admin

Resimin birisinde mağaralardan bahsetmişsiniz.o mağaraların resimlerini istiyorum.mağaranın girişine yüzünü dönünce sol kısmın içten yada dıştan köşesini özellikle görmek istiyorum birde iç kısımlarının resimlerini.bilmem anlatabiliyormuyum.

murda34

Kullanıcı

ustam kale mağarasına gittim onun resimlerini yüklerim fakat büyük mağaraya gidemedim resimde öyle tepede güzel görünüyor ama çok kör bir noktada ölümle dans etmen gerekiyor gitmek için

cantar

Kıymetli ustamız.
Kullanıcı

konuna daha çok görsellik lazım. bol resim ekle kayanın etrafı ve cevreyi resimle. cevrede neler var bunları anlat. doğusunda şu var batısında bu var gibi yön yer bilgisi eklemeyi de unutma.
564985_442447929143754_1163780699_n.jpg

kayanın kendisi bir işaret zaten..
Bak bakalım çevrede başka benzerleri var mı ?....
çevre fotografları ve en az 5 fotograf.....
yorumlardaki kaliteyi detayı ve isabetliliği o zaman görüsünüz...

hft0v.jpg

işarelediğiniz yerin arkasındaki alan ve işaretlediğinz yerin fotografları ama lütfen sadece bir tane değil bir kaç tane değişik açılardan olsun....Resimi fotografı çektiğiniz yerde hemen önünüze gelen kısımdaki taş parçaları bir oda açılımına ait gibi gözüküyor..

Son düzenleme:
Üst Alt