ustalarim burda cizdiyim yerde mujde oldu yer .
galiba yanılmıyorsunuz ustam.. Eline sağlık ersan ustam ben olsam 4 senede bir girer bakardım bu klavyeyeEline sağlık ersan ustam merak ediyorum bu müjde yerlerinden hiçmi dişe dokunur birşey çıkmıyor...
paylaştığın onlarca müjde yerinden birtanesinden olsun bir avuç para çıkmamış olduğu anlaşılıyor yoksa şu anda klavye başında olmak yerine bahama adalarında keyif yapıyor olmalıydın yanılıyormuyum...
bosluk sesiylen ustam cubuklan zor tespit olur nedense ta coku camur ve kiucuk camurlam doldurulmus oluyorersan usta müjde yerini cubuklamı yoksa boşluk sesi alarakmı teyit ettin
ustam bu yakinlarda isim cok youn sen balim bilirsingaliba yanılmıyorsunuz ustam.. Eline sağlık ersan ustam ben olsam 4 senede bir girer bakardım bu klavyeye
S.a. Evet biliyorum Allah yar ve yardımcınız olsun keşke benimde sizin gibi İşlerim yoğun olabilseydi.ustam bu yakinlarda isim cok youn sen balim bilirsin
abi saten kasalarin sivasi ince olur 1 cm en kalini ama uyle ustalar varmiski yinede cok zor kiriliyor kimleribu tür yerlerde ses ayrımı en iyi doktorların kullandığı siteteskopla ve fayanscı pilastık tokmağıyla anlaşılır yanılma sıfırdır