Yaşantı yerinde ki geçit.

Etliekmek

Kullanıcı
Kayanın görünmeyen yüzünü istemiştim sizden. Boş yere istememişim. Görüntüler fena değil fakat benim gibi hissedenler varki dağıtmışlar. Gözüme çarpan yerler var. kendi yöntemlerimle detayına bakacağım. Resmin birisinde mağara gibi yerin içinden çekmiş sanırım. Girişi duvar örülü gibi doğrumu.tahmin ettiğim bir manzara mevcut
2 yi dediğiniz gibi almışlar sanki bende fark ettim ustam. O mağaranın baktığı manzara sanırım dediğiniz ilk hedefe bakıyor duvar örülü yeri.

TRUVA

USTA
Admin
Kardeş burası yaşam alanı biliyorsun. Genel olarak baktım.2 ve 3 hedef bölgesinde istediğim noktaları çekmiş bir iki resimde yakından yada hafif yan tarafını çektirmeni istiycem resimde işaretledikten sonra belirteceğim neresi olduğunu.
Şimdi resimde karşı sivri bir tumulus yada kale neyse oraya giden bir kumsal gibi kıvrımlı bir yer var. Kafası kesilmiş yatmış hayvan gibi. Bu yasam alanından karşıya giden bir tünel olduğunu duydun mu yada biliyormusun.soylenti olarak. Sana çizeceğim

Etliekmek

Kullanıcı
Kardeş burası yaşam alanı biliyorsun. Genel olarak baktım.2 ve 3 hedef bölgesinde istediğim noktaları çekmiş bir iki resimde yakından yada hafif yan tarafını çektirmeni istiycem resimde işaretledikten sonra belirteceğim neresi olduğunu.
Şimdi resimde karşı sivri bir tumulus yada kale neyse oraya giden bir kumsal gibi kıvrımlı bir yer var. Kafası kesilmiş yatmış hayvan gibi. Bu yasam alanından karşıya giden bir tünel olduğunu duydun mu yada biliyormusun.soylenti olarak. Sana çizeceğim
Tünel yok ustam ne açılmış ne duyulmuş.

TRUVA

USTA
Admin
Söylemek istediğim bu çizdiğim sarı olan çizgi alanı. Ayrıca karşıdaki yuvarlak içine aldığım yerler ne diye adlandırılıyor

Ekli dosyalar

• 20211203_225742.jpg
    20211203_225742.jpg
    977.9 KB · Görüntüleme: 8

Etliekmek

Kullanıcı
Söylemek istediğim bu çizdiğim sarı olan çizgi alanı. Ayrıca karşıdaki yuvarlak içine aldığım yerler ne diye adlandırılıyor
O tarafta hiç açılmış tünel yok ustam. O sivri yer tümülüs ,solda ki yerde ise az az temeller var . O sivri tumulusun yanında kafası olmayan bir figür gibi birşey var bu yaşantı yerine bakıyor. Ve hemen arkasında ayak izi var.

TRUVA

USTA
Admin
Kardeş ben hafta sonları bilgisayar başında olamıyorum. O yuzden Telefondan çizemiyorum. Yarın detayları atacağım.

Üst Alt