yakında geleceğim görüşürüz inşallah eğer orada birşey varsa gösteririm sana merak etmememnun oldum .belki tanışmakta nasip olur birgün ,yolumuz düşebilir birbirimize.
yakında geleceğim görüşürüz inşallah eğer orada birşey varsa gösteririm sana merak etmememnun oldum .belki tanışmakta nasip olur birgün ,yolumuz düşebilir birbirimize.
ustam bende normal çubuklar hiç çekmiyor.*********************** diye bir alan tarama aldım onuda beceremedim galiba.arkadaşım,gördüğün bulgu ,ciddi bir tünelli girişten bahseder. onlar patetes sökmüş
aslında dikkatini çektim ama ... neden boşluk tespitini denemiyorsun.
Ne zaman geliyorsun Giresuna , görüselim. özel mesaj yazma yerini bulamadim buradan yazayim dedim.yakında geleceğim görüşürüz inşallah eğer orada birşey varsa gösteririm sana merak etme
Ustam senide beklerim gel Giresuna dedim amma hic orali olmadin. masrafin benden gezerdik biraz
tespit yapan biri gelirse sağ kısmı ihmal etmezsin.
mesaj göndereceğin kişinin isminin üzerine tıkla ,çıkan pencereden ,konuşma başlata tıklarsın ve yazar gönderirsin gider.
Ustam senide beklerim gel Giresuna dedim amma hic orali olmadin. masrafin benden gezerdik biraz