Üçgen tarlayı neye dayanarak söylediniz.
Çözülmüş bir tanesinin çözümü var elimde ona göre söyledim..
İstersen sana kömür çıkacak yeride söyleyim bir kontrol et
Üçgen tarlayı neye dayanarak söylediniz.
elindeki projede 7 civcivli tavukmu öyleyse bana net olarak çizip gönderirsen çok makbule geçer kardesim birde bizim tavuk ve civciv yüksek bir yerdeÇözülmüş bir tanesinin çözümü var elimde ona göre söyledim..
Çözümleri muhtemelen sayılarına göre değişiyor.Çözülmüş bir tanesinin çözümü var elimde ona göre söyledim..
Basit derken basitlikten ne anlamamız lazım size basit gelen bize arazide zor oluyor bi zahmet biraz daha açık konusursaniz belki sizi daha iyi anlarız etrafına ışık sacmayan mumun bir anlami yok biliyorsunuzYöntemi çok basit. umarım zulası yürümemiştir.
elindeki projede 7 civcivli tavukmu öyleyse bana net olarak çizip gönderirsen çok makbule geçer kardesim birde bizim tavuk ve civciv yüksek bir yerde
Çözümleri muhtemelen sayılarına göre değişiyor.
Ustam bir sey soracam civcivli tavuğun kac noktasında eşyası vardır tam olarak bu noktalar arasında beli bir hesaplama varmı birde tarla derken suphelendigimiz bir yer yok tarlada nokta olarak nasıl atış yapabiliriz birde tavuğun arka tarafına bakmaya gerek varmıSistem gibi , bana göre 3 civciv, 5 civciv, 7 civciv hepsi aynı mantık aslında. Bakacağın yerleri ve şeyleri bilmek lazım
Ustam bir sey soracam civcivli tavuğun kac noktasında eşyası vardır tam olarak bu noktalar arasında beli bir hesaplama varmı birde tarla derken suphelendigimiz bir yer yok tarlada nokta olarak nasıl atış yapabiliriz birde tavuğun arka tarafına bakmaya gerek varmı
ustam ben şidi yenı fotolar ekleyeceğim butun alanı her yerı tarlayı dağı taşı bırde sız bakınKardeşim bana göre kayada yok, arkasında da yok.
Sen bu bahsettiğim kabaca ücgen tarlanın uç noktalarından birinde 7 adımda taş öbeği yada farklı birsey bulmalısın.