Bu hafta sonu yorumunuzu dikkate alcam ustam. TeşekkürlerMerhaba ustam sonuncu resimde bir kaplumbayin var kaba yuvasinin yzerinde duruyor cubuklan asadaki oda boslunu tespit etmek lazim.
Bu hafta sonu yorumunuzu dikkate alcam ustam. TeşekkürlerMerhaba ustam sonuncu resimde bir kaplumbayin var kaba yuvasinin yzerinde duruyor cubuklan asadaki oda boslunu tespit etmek lazim.
Labirent gibi tünellerle dolu imiş buralar,Kablumbağa da bunu destekliyor, girişi çekememişsin kolay gelsinSelam aleyküm değerli ustalarım. Bi hafta önce şüphelendiğim yerlerin fotoğrafını çektim bi mantık yürütemedim. Göz gözden üstündür. Değerli yorumlarınızı bekliyorum... Ekli dosyayı görüntüle 1689 Ekli dosyayı görüntüle 1690
Ustam giriş istikametini bileydim çekerdim. Bilemedim vallaLabirent gibi tünellerle dolu imiş buralar,Kablumbağa da bunu destekliyor, girişi çekememişsin kolay gelsin
Peki ustam hafta sonu Allahtan bi aksilik olmazsa halletcemUstam ilk fotoğraftaki taşın
Çeşitli açılardan
Uzak yakın tamamını
Sana zahmet bir fotoğrafla
Ustam elimden gelen buUstam ilk fotoğraftaki taşın
Çeşitli açılardan
Uzak yakın tamamını
Sana zahmet bir fotoğrafla
Değerli ustam hafta sonu forçtoğraf atcam diye ağzımdan çıkan söz havada kalmasın diye gittim. Foto da çektim.,değerli bişey var mı diye çubukta tuttuk fakat dediğiniz gibi çokta fazla uğraşmaya gerek gösteren bi durum yok. Bi kaç yerde fotosunu atmadığım eski mezarlar var. Gümüş ve altın sinyali alıyoruz fakat muhtemelen tek parça. O yüzdende uğraşmaya gerek duymadık. SaygılarEline sağlık @Aydnih ustam
Bence bir şey yok burda
Ama aklında bir şey kalmaması için
Cihaz ile bi dolan
Nasip
Belki yanılıyor olabilirim
Rabbim emeklerini boşa vermesin