Evet ustam calisma yapulmadi hala ama nasibin vaktini bekliyoruz girisi bulmk meseleAĞIR İŞÇİLİK Mİ BİLİNMEZ ÇALIŞMADAN ANLAŞILMAZ ZAHMETSİZ RAHMET OLMAZ. ÇİÇEK DİKKAT ÇEKİCİ.
TEZ ÇÜRÜTÜLMEDİ İSE ÖLÜ ÇİÇEĞİ MEZAR OTU DİYE GEÇER. O ÇİÇEK BEN ÖYLE BİLİYORUM.
Arkadaslar ölü çiçeği denilen bu bitki turune bizim bu bolgelerde (akdeniz) sığır kuyruğu yada süpürge otu derlerki bu bitkinin uzun saplı çiçekleri olur ve onunla cali supurgesi yaparak Ahırları veya açık alanları supururler.Ancak definecilik aleminde birçok yorumcularin bunun ölü çiçeği olduğu yönünde hemfikir olduklarını görmekteyiz. Fakat bu görüşlerin kesin bir kaynağa dayanıp-dayanmadigini en azından ben bilmiyorum.Ayrıca günümüz mezarliklarinda veya net olarak belli olan tarihi Mezarlıklarda bu bitkiye rastlanilmiyor.Eger yukardaki tez doğru ise Mezarlıklarin bu bitkiyle dolup taşması gerekırdı. SaygilarAĞIR İŞÇİLİK Mİ BİLİNMEZ ÇALIŞMADAN ANLAŞILMAZ ZAHMETSİZ RAHMET OLMAZ. ÇİÇEK DİKKAT ÇEKİCİ.
TEZ ÇÜRÜTÜLMEDİ İSE ÖLÜ ÇİÇEĞİ MEZAR OTU DİYE GEÇER. O ÇİÇEK BEN ÖYLE BİLİYORUM.
Sana katılıyorum usta bazıbitkiler ücra yerlerde ve arsızca yetişebiliyor bununla bişeye varılacağını sanmıyorum fakat mezarlar için üzerlik otu denen bitkiyi duydum birde genel işaret olarak daun davdağan da denen ağaç ı bilirimArkadaslar ölü çiçeği denilen bu bitki turune bizim bu bolgelerde (akdeniz) sığır kuyruğu yada süpürge otu derlerki bu bitkinin uzun saplı çiçekleri olur ve onunla cali supurgesi yaparak Ahırları veya açık alanları supururler.Ancak definecilik aleminde birçok yorumcularin bunun ölü çiçeği olduğu yönünde hemfikir olduklarını görmekteyiz. Fakat bu görüşlerin kesin bir kaynağa dayanıp-dayanmadigini en azından ben bilmiyorum.Ayrıca günümüz mezarliklarinda veya net olarak belli olan tarihi Mezarlıklarda bu bitkiye rastlanilmiyor.Eger yukardaki tez doğru ise Mezarlıklarin bu bitkiyle dolup taşması gerekırdı. Saygilar