ustalarim ya ben cok kismetliyim yada ta bu yerlre el deymemis hep te buyle deyerli yerlere cekim aliyorum bu cubukarlan.
ERSAN emin ol sen kısmetlisin ama neden dersen bencesini söyleyeyim .sen iyi niyetli bir insansın aynı zamanda kanaat sahibi ve içinde kalleş düşünceler olmayan gönlü açık birisin ve işini yalnız yapıyorsun yanındaki insanların kötü niyeti seni ve senin de kısmetini bozar öyle olmadığı için ALLAH hep bunları sana rasgetiriyor kardeşim
kısmetlei hemde bol keseden kısmetlisin mubarek.DRAGON kardeşimizede katılıyorum çok temiz kalpli birisin.be muabrek umarım istediğin gibi bir yere denk gelirsin.. bol kısmetler.temiz anadolu insanıı...
kalbi güzel insan,sen buranın tamamını inceleyip ,mahzenlerin işçiliğini hesapladınmı. burayı herkes kaldıramaz ayrıca senin gibide herkes ne olduğunu bilemez değilmi.(alkış) (alkış) (alkış) selametle.,,bilmem ama ustam uyle zamanlarim olmuski buldim yerlere kendim bilem inanamiyorum buyle yerleri nasil birakarlar deye.kazmadimi.
ERSAN emin ol sen kısmetlisin ama neden dersen bencesini söyleyeyim .sen iyi niyetli bir insansın aynı zamanda kanaat sahibi ve içinde kalleş düşünceler olmayan gönlü açık birisin ve işini yalnız yapıyorsun yanındaki insanların kötü niyeti seni ve senin de kısmetini bozar öyle olmadığı için ALLAH hep bunları sana rasgetiriyor kardeşim