Arkadaşım bayağı bir fotoğraf cekmissiniz ama çoğu ayni yer ayilar soguk yeri sever burasi kuzeydemidirAbi ben acemiyim kusura bakma nasıl birlestirecem
Arkadaşım bayağı bir fotoğraf cekmissiniz ama çoğu ayni yer ayilar soguk yeri sever burasi kuzeydemidirAbi ben acemiyim kusura bakma nasıl birlestirecem
Resimler atıldı abiYer özenle iscilikle bezenmiş.
Amma sunum ve fotograflama yetersiz.
Burada 5 cepheden fotograflar lazım. Kaya üzerindeki her bir murç izi bile önemli.
Işe; kaliteli bir dedektör ile tüm kayaligin taranmasiyla başlanmalıdır. Çevresel çatlakları özel önem verilmelidir. 4 cepheden dolasilmali, yukarıdan bakıldığında görülmeyen yer daha önemlidir. İlla birkacinda işaretleme yapılmıştır. Eğilip bakmak gerekir.
Güney abiArkadaşım bayağı bir fotoğraf cekmissiniz ama çoğu ayni yer ayilar soguk yeri sever burasi kuzeydemidir
Çok teşekkür ederimKonunuz birlesti bile sorun yok
Yonetim e baş vuru yaptik sizin yerinize
Sonradan araziye bakinca bende anladim kuzey Karadeniz bolgesine benzemiyorGüney abi
Abi burun tarafi kuzeyi gösteriyorSonradan araziye bakinca bende anladim kuzey Karadeniz bolgesine benzemiyor
Figür olan kayanin kuzeyi nasıldır incelemeni o yonde yap boşluk degerli gibi
Arkadaşım figürlü kayanin üstünde yönlerini yazsanız ustalarim daha iyi yorum yapar daha onceki yorumlar ile sonraki yorumları birlestir Ustalarımız gelip kazacak hali yok derede büyük şelale varmiAbi burun tarafi kuzeyi gösteriyor
Evet şelale var ama kurumuş abimArkadaşım figürlü kayanin üstünde yönlerini yazsanız ustalarim daha iyi yorum yapar daha onceki yorumlar ile sonraki yorumları birlestir Ustalarımız gelip kazacak hali yok derede büyük şelale varmi