Yerde yatan figürmü | Sayfa 5 | Define işaretleri ve anlamları

Yerde yatan figürmü

Roni

USTA - KÂŞİF
Super Moderatör
Kırmızı işaretlediğim yerde çubuk kullanıyorsan çubuklar ile orada dikil çubuklar mavi Oklar yönüne döner ise kayanın üstüne çık yeşil işaretlediğm noktalardan boşluk bak. Üstten boşluk bulur isen aşağıdaki mihrabın önünden aşağı doğru biraz inin bakalım ne var
Dardanos ustanın kırmızı ile işaretlediği alandan bahsediyorum. Sağolsun ustam işaretlemiş bile 🙂🙂🙂

Samuray

Kullanıcı
Kuzey olarak işaretlediğin yerde kuzey yazısının olduğu nokta herhangi bir sinyal almadınız mı?

Burun kısmının daha şlerisinde ne var mesela 70 adım istikameti neye denk geliyor?
kayalık alan var abim

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2024-09-03 at 11.19.58 PM.jpeg
    WhatsApp Image 2024-09-03 at 11.19.58 PM.jpeg
    602.6 KB · Görüntüleme: 1
  • WhatsApp Image 2024-09-03 at 11.19.53 PM (1).jpeg
    WhatsApp Image 2024-09-03 at 11.19.53 PM (1).jpeg
    720.6 KB · Görüntüleme: 1
  • WhatsApp Image 2024-09-03 at 11.19.53 PM.jpeg
    WhatsApp Image 2024-09-03 at 11.19.53 PM.jpeg
    720.6 KB · Görüntüleme: 1

Roni

USTA - KÂŞİF
Super Moderatör
kayalık alan var abim
Keşke biraz çevreyi toprağı bitkiyi de çekseydin. Yerin el değmemiş bir alana benziyor. Al eline bi çubuk veya cihaz kendine metal ve boşluk ara. İllaki birine denk gelirsin. Geniş kapsamlı alan her ne kadar alanı daraltmak istesekte alan geniş ilgiyi hak ediyor

Samuray

Kullanıcı
Keşke biraz çevreyi toprağı bitkiyi de çekseydin. Yerin el değmemiş bir alana benziyor. Al eline bi çubuk veya cihaz kendine metal ve boşluk ara. İllaki birine denk gelirsin. Geniş kapsamlı alan her ne kadar alanı daraltmak istesekte alan geniş ilgiyi hak ediyor
Cuma günü detaylı çekim için gidicem abim çok tşk ederim imkan olsa oradan goruntulu arasam 😊

Roni

USTA - KÂŞİF
Super Moderatör
Cuma günü detaylı çekim için gidicem abim çok tşk ederim imkan olsa oradan goruntulu arasam 😊
Ben telefon ile vs destek vermiyorum kusura bakmayın yanlışta anlamayın lütfen. Aile sahibi insanlarız. Bazen ailemiz tedirginleşebiliyor bu tür konularda. O yüzden destek vermiyorum.

Siz bitkileride çekin güzel geniş ve yakın çekim yaparak sunumu konuya ekleyin diğer ustalar dahil hepimiz elimizden geleni yaparız biizniALLAH.

Samuray

Kullanıcı
Ben telefon ile vs destek vermiyorum kusura bakmayın yanlışta anlamayın lütfen. Aile sahibi insanlarız. Bazen ailemiz tedirginleşebiliyor bu tür konularda. O yüzden destek vermiyorum.

Siz bitkileride çekin güzel geniş ve yakın çekim yaparak sunumu konuya ekleyin diğer ustalar dahil hepimiz elimizden geleni yaparız biizniALLAH.
Espiri yaptım abim rabbim herkesten razı olsun canı gönülden katılıyorum tekrardan çok teşekkür ederim .sitede bulunan bizlere yardımcı olan herkese teşekkürler .rabbim bizleri korusun değerli abilerim

Üst Alt