est....bende öyle anlmadım zaten ustam... burda nereye baksak işaret.... bahsetdiğniz taşın üstündeki harita daki betimeleler bencede öenmli yerler daha yakından incelmek gerek çok kafa karışdırcı bir yer.... bir kaç nokda kafmızda netleşdirdik aslında lakin burdaki ustlarımzla ne kadr uyuşuyor tecrübe etmek istyoruzz herkezin görşüne saygı herkezin emeğine saygı duyuyorum ve teşk borç bilyorumm...yok ustam ben buralarda bişiy yok demedim sadece bir işaret
olarak benzetemedim onun için.
allah razı olsun ustam var ol... ustlarmız gerçekden çok kıymetliler allah başmızdan eksik etmesin....bu sitede birbirinden değerli vede bilgili bir çok ustamız var
fikir alış verişi etmek bişiyleri öğrenmek gerçekten güzel bişiy
inşallah ustalarımızın yorumları size faydalı olur selametle şansınız bol olsun.
wolf ustam bu kuyu, pisagorun dün bahsettiği kuyu mu?evet zebun ustam bizde mahsen.. yada oda diye düşünyoruzz hem fikrim bu konuda... bu kaynın kenrına konulan zeminden çıkartılmış kerpiç lerdir toprakdan çıkartıldı tam altından 1.5 mt den..... dolgu var sadece....
aynen o kuyu pisagor yeğenim beraberiz zaten...wolf ustam bu kuyu, pisagorun dün bahsettiği kuyu mu?
kuyuyu bekliyoruz ustam.aynen o kuyu pisagor yeğenim beraberiz zaten...