senin yorumlar karşısında zihnin tamamen karıştı değilmi. karışmasın, ustalarımız gördüklerini anlatıp yardımcı olmaya çalışıyor. diyeceksin ,ne yapmalıyım ,yorumlar karşısında aklım durdu. durmasın . biraz daha yardımcı olalım,yeri tam olarak sende bizlerde iyi anlamaya çalışalım. seninde emeklerin boşa gitmesin.Hocam soru isareti derken. Neyi kasdettiniz?
Hocam arazi zarp assagiya dogru. Dik. Yokuss..
arkadaşlarımızın da ifade ettiği gibi, değerli bir yer olduğunu bende söylemek isterim. lakin burada öyle yüzeysel iş aramamak gerekir. işaretli kaya bile yerleştirme. ben kısaca göz olarak belirttiğim oymanın içinde ,altta odayı veren ve oradan ayrılan tünelli geçişler olmalı. ve bu tüneller etrafında mezar... ön ok istikametini girişin hangi noktadan başladığını kesinleştirmek için söyledim. jayaya dikkatli bakıldığında bilhassa sol kısım bir burun ve baş şeklinde dizayn ed,ilmiş. acaba görünmeyen kısmında bir oyma mevcutmu diye soru işareti koymuştum. belki o kısımda varsa daha kolay bir yer çıkabilir diye. çarpı koyduğum yerleri bir gözlemlemek gerekir. açığa çıkarılırsa yer daha netleşecektir. ayrıca,
bu nokta alanın tam olarak neresinde kalıyor. resim üzerinden gösterebilirmisin. neden dersen, acaba gözün istikametimi yoksa ayrı bir girişmi verdiği o zaman anlaşılır. önemli olan başlangıcı belirlemek değilmi.yakınsa yoluın düşerse ,bu ayrıntıları anlaşılır şekilde açığa kavuşturman alanın çözülmesini tam olarak sağlar. sağlıcakla.