Hocam yılana benzettigim dediğim yerden yürüdüm güneydoğu tarfına doğru yuvarlak içine aldığım tepeye varınca bu işarete denk geldim tepenin de arka tarafının resmi de bu
Hocam yılana benzettigim dediğim yerden yürüdüm güneydoğu tarfına doğru yuvarlak içine aldığım tepeye varınca bu işarete denk geldim tepenin de arka tarafının resmi de bu
Taşın kendi de kaplumbağaya benziyor gibi sanki hocam kafası kabuğuHocam yılana benzettigim dediğim yerden yürüdüm güneydoğu tarfına doğru yuvarlak içine aldığım tepeye varınca bu işarete denk geldim tepenin de arka tarafının resmi de bu
Şunları da haritadan buldum hocamTaşın kendi de kaplumbağaya benziyor gibi sanki hocam kafası kabuğu
Tepenin 300 mt ilersinde güneydogu tarafı ilk resimŞunları da haritadan buldum hocam
Burada da net hocam alanTepenin 300 mt ilersinde güneydogu tarafı ilk resim
500 mt ilersinde güneydoğu tarafı ikinci resim yuvarlak büyük tepe gibi birşey
Tamamdır hocam iki tarla arası yay gibi kayalık var orasını diyorsunuz değilmiBu resimde ortada bulunan kus tarzi bir tepe gibi duruyor. Hedefin burasi.bu noktanin Soyledigim tepe tarafina bakan yuzunu ve bu noktada gorduklerini canli bol resim ve video cek.
Bu resimde ortada bulunan kus tarzi bir tepe gibi duruyor. Hedefin burasi.bu noktanin Soyledigim tepe tarafina bakan yuzunu ve bu noktada gorduklerini canli bol resim ve video cek.
Tamamdır hocam teşekkürler çekince yüklerimEvet Ortadaki gagali kuyruklu olan yerin tepeye bakan yuzu ozellikle.