Yumurtanın içinde başlar hayat, Cantar Ustam; lakin devamı için kabuk kırıldıktan sonra dış dünya ile bağlantı kurulur.Arkadaşım bir sürü örneklerini paylaştık ve bende paylaştım yumurtanın içindemidir hayat dışındamı ?
Yumurtanın içinde başlar hayat, Cantar Ustam; lakin devamı için kabuk kırıldıktan sonra dış dünya ile bağlantı kurulur.Arkadaşım bir sürü örneklerini paylaştık ve bende paylaştım yumurtanın içindemidir hayat dışındamı ?
Cantar Ustam, sizce hangi yönde aramalıyım?Arkadaşım bir sürü örneklerini paylaştık ve bende paylaştım yumurtanın içindemidir hayat dışındamı ?
hangi yönde tepe ustam?senin yılanın kuyruğu güzelmiş tepedeki mezara selam et
nasıl iki kez avlanmış ustam?kuş kapagın üstünemi oturmuş
burası yılanın u yaptıgı yön mü
yılan boyu ve bu mesafe ilişkilendirilebilirmi
avlanmış yılan kapaktır söylemi varken sizin yılan iki kez avlanmış anlamı ne umarım burda çözüme ulaşırız
Çalkaya ustam yardımcı olur musun?hangi yönde tepe ustam?
Ustam yerle ilgili bir çalışma yapılmış da snki buna vakıfmışsın gibi konuşmuşsun. Yer bana 8-10 km mesafede, gitmek sorun değil; bildiğim, tanıdığım bir yer ve mevkii; lakin pazar gününden önce gidemem malesef.Enson tesmin mevcutmu bolgeye enson nezaman gittin simdi pc den bakip sonuca ulasip yerine gittiindede puffff olduysa hayirli deilmis demekten baska bisi kalmaz once bi yeni foto at da son halini gorelim
Ustam?Enson tesmin mevcutmu bolgeye enson nezaman gittin simdi pc den bakip sonuca ulasip yerine gittiindede puffff olduysa hayirli deilmis demekten baska bisi kalmaz once bi yeni foto at da son halini gorelim