Yilan | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

Yilan

grasviti

Kullanıcı
Tskler ustam cevre acik bi yer magara filan yok dagin eteginde burasi

SM-A800I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ustam mağara derken kapalı mağara ağzı açılmamış yani mağara olabilecek kayalar ve mısırlar buda taş yigmalar hafif çöküntü yerler düz kayalar.Ustam dikkat etmen gereken tek buna odaklan yılan nerelere saklanır taş kovuklari bu taşların altında bir kuyu olma ihtimali yüksek büyük kayalar mağara olabilecek büyüklükte taş yigmalar taşın altına girip olabilecek şekilde sen yilqnin baktigi noktayı geniş açılı fotografla hem etraf gozuksun hem zemin

GraSviTi

grasviti

Kullanıcı
Ayrıca yılanın olduğu kayayı yılanla beraber görebilmek şekilde yanın olduğu kayayı kople gorebilecek şekilde cekersen çok daha iyi olacak

GraSviTi

metin77

Kullanıcı
Yılanın başı aşagıya doğru iniyorsa bulunduğu kaya altında bir mağara olma ihtimali var. Baş kısmı girişe doğru bakar. Boşluk bulabilirsen bulunduğu kayada bingooo

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yoksul

Kullanıcı
yılanın kafasının önünde kap işareti var çok uzakta değil baktığı yerde değerli bir bayan mezarı olmalı diye düşünüyorum bir de yılanın ön tarafında yol dere bir düzenek genelde oluyor baktığı yerde bir kaya olacak ve bu kayada işaret olacak 3cm 5cm boyutlarında artı .üçgen veya parmak girecek delik -...ama illaki bir taş olmalı üstüne basılıp gidilecek kadar küçükte olabilir

esrarengiz2828

Kullanıcı
Benim dusuncem bu fosil olasılığı yüksek bı kaya işaret olması için daha işçilik olması gerek ve diğer işaretler

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

firat

Kullanıcı
Benim dusuncem bu fosil olasılığı yüksek bı kaya işaret olması için daha işçilik olması gerek ve diğer işaretler

Ustam varmis soledoklerine gore dikdortgen ve yuvarlak oyma varmis gidip gormedim yeri

OSMANLI TORUNU

Kullanıcı
Orada 2 orta seviye de yilan 1 küçük yavru yilan 1 kartal küçük bir hac ağzı kapalı erkek elinde bir şey bulunuyor güneşte değilde karanlıkta çekilen resmi incelemenizi tavsiye ederim

SM-G850FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

esrarengiz2828

Kullanıcı
Ustam varmis soledoklerine gore dikdortgen ve yuvarlak oyma varmis gidip gormedim yeri

Ayriyeten bu kaya volkanik bı kaya işaret dediğinizi fosil olasılığını yükseltir hemde milyon yıl önceki bı fosil olabilir

Üst Alt