işaretlerin üstünden ve alttan çekim.
ustam öncelik cevabınız için teşekkürler. diğer resimler aynı yerde alttan çekilen resimler merdivenin alt sağ tarafı derenin olduğu resim tam kare oymanın üstü kare oymanın olduğu kaya dahil ana kayanın üstünde bunun gibi işlenmiş ve parça parça araları da bir el girecek şekilde boşluk var ve hepside işlenmiş ve üzerinde bazı harfler var ustam.Kare oymadan yuvarlak oymaya giden kanalın uzunluğunu cm kadar yuvarlak oyma yönünde adımla. girişi oralarda olma ihtimali yüksek. diğer resimlerin kare oyma ile bir bağlantısı var mı yazmamıssın o yüzden ilk resme göre yorumum bu şekilde
ustam en yakın zaman da dediğiniz açıdan resimlerle dönüş yapacam size nasipse.İnan resimlerden pek birşey anlaşılmıyor. Kare oymanın üstünde dur ve 4 bir yanı fotoğrafla ve tüm işaretleri bir fotoda göster ve işaretle yerleriniki anlaşılsın nerde ne var bilelim.
Dere dediğin yeri ben otoyol sanmıştım ne Harika bir yermiş öyle. Neresi olduğunu söylersen fırsatım olursa gezip görmek isterim.
Merdivenin ikinci basamağındaki bir küçük oyma var sonradan yapılmadıysa. Merdivenin her basamağına dedektör tut belki hediyesi duruyordur.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi