Benide güldürdün ALLAH'ta seni güldürsünAmin cümlemizin inşaallah üstadım aslında halimden memnunum yani en azından ona göre davranıyorum bir nevi gardımı alıyorum
Benide güldürdün ALLAH'ta seni güldürsünAmin cümlemizin inşaallah üstadım aslında halimden memnunum yani en azından ona göre davranıyorum bir nevi gardımı alıyorum
Tesbitim doğrumudur ustam!Bende resim üzerinden fikir yürütmekteyim bana öyle geldi kapama sankihorasanlı kısma odaklanın o zaman. üstüne çıkınca çekim alınabilir.
Horasan yüksek olasılık ama bakmakta fayda var,Beni 4 dönderdi buradaki değerli sinyali,Heralde topraktandır gelen sinyal,Ağabey öyle birşeyki sinyali çok olan yerleri göstermesi böyle ikilemde bırakıyor buralar boşmu diyeEllendiği belli de sanırım kapama gibi duran yerde pes etmişler. Horasan olup olmadığını kontrol etmek lazım. Bunu anlamadan kesin bir şey söylemek zor. Hissettiriyor var bi şeyler
Yani çubuklarda sinyalin gücü nerde fazlaysa oraya bakıyorlar,Az olanı es geçiyorlar,Böyle yerlerde büyük sinyallerin yanında diğerlerini görmesi olmuyor şaşı oluyor çubuklar,Neresinden bakarsan bak hep büyük hedefi gösteriyor,Buralarda kasa yokmudur sanki vardır ama bul bulabilirsen,Bu yüzden cihazz böyle yerlerde şart oluyorHorasan yüksek olasılık ama bakmakta fayda var,Beni 4 dönderdi buradaki değerli sinyali,Heralde topraktandır gelen sinyal,Ağabey öyle birşeyki sinyali çok olan yerleri göstermesi böyle ikilemde bırakıyor buralar boşmu diye
500mt kare değilde ortalama 50 mt karede dağılan sinyal,Daha önce sıfıra fazladan basmışım galiba
Selamun Aleyküm;Değerli Ustalarım,Bu resimlerde Zeminaltı Odaları diye açtığım konumun devamı,Burada 500mt karede yaklaşık 1 senedir dağılmış fakat çok güçlü değerli sinyali almıştım,Zaman ayırdığınız için ALLAH TEALA Razı Olsun