yorumlarınızı bekliyorumm | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

yorumlarınızı bekliyorumm

erkkan

Kullanıcı
Cevap: yorumlarınızı bekliyorumm

buranın sen detaylı bir kaç resmini daha çekip koyarsan işin daha da kolay olur

sondurak

Kullanıcı

,,Sayın Deniz Merhabalar Velkamçiçek sanaDegirmenle Alakalı Olması Nedeniyle Önemlidir:)Dolaysıyla ,,Sonduraktasınız,, Degirmenin Suyla Alakalı Olan Dere'de Önemlidirçiçek sanaBu Resimde Metal Testi Yapmalısınız..Ersan Ustayı Veya Sayın Harbiciyi Davet Edersenizçiçek sanaKonu Aydınlanırçiçek sana..Hoşçakalın.çiçek sana,,

deniz

Kullanıcı

nasıl davet edilir bilmiyorum ama burdan sesleniyim sayın harbici usta ve ersan usta sizin yorumlarınız çok önemli bizim için lütfen yorum yapmanızı bekliyoruz?????

ASİAVCI

Kullanıcı

Ben burada sizi yönlendire bileceğim bir işaret görmuyorum net vede geniş acılı fotolar atarsan yorumlarda bir okadar artar

sondurak

Kullanıcı

nasıl davet edilir bilmiyorum ama burdan sesleniyim sayın harbici usta ve ersan usta sizin yorumlarınız çok önemli bizim için lütfen yorum yapmanızı bekliyoruz?????

,,Sayın DenizMerhabaçiçek sana..Konuyla Alakalı Davet Edeceginiz çiçek sanaArkadaşlar,, Süper Çubuklarla,, Yerinizi Teyit Edeceklerçiçek sanaYanii Metal Testi Yapacaklar:)çiçek sanaSizde Degirmenle Alakalı Resimlerle Konunu'zu Canlandırınızgöz kırpçiçek sana,,Hoşçakalın,,çiçek sana

operatör

Yasaklı
Yasaklı

Suyu bölen taşı bul ve suyun çıktığı yeri

sondurak

Kullanıcı

Suyu bölen taşı bul ve suyun çıktığı yeri

,,Merhabalar çiçek sanaBizim Degirmende Yani Derenin İçinde..Suyu Bölen Taş Ve Çivit Renkli Taştan Su Çıkan Yer Varimage123..Ne Yapacagız Usta somurtukC..Bekliyoruz..somurtuk

zebun

Web Master-Coder
Kullanıcı

balık var sanırım o kırımızı ile daire içine aldığınız yerde

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

kayadaki göze batan bölüm kırılmış bir işareti andırıyor, sadece bu kayanın resimde oluşu cevrede başka bulgu olmadığı fikri doğuruyor. bu değirmen yeri alanını 100 m 100 m kadar gezin, tek bulgunuz bu ise uğraşmayın, daha değerli alanlar bulun derim. saygılar.

kingoctapus

Kullanıcı

doğru yerde yanlış foto bence biraz daha etrafı görebilsek ummadığın taş yarar baş

Üst Alt