Kuzey dogu 10 mt ilerisinde küçük magra girişi var içinde el yapımı böyle bir delik var. Su döktügün zaman yönüne gidiyor taş atıyoruz yine aynı yönü veriyor. Teşekkürler.Bu kayanin kuzeydogu yonunde kayaya 10m kadar mesafede ne var incele bir goreyim.
Bu magara dedigin yeri detayli ceksen gorsek. Tek resim den goremiyoruzKuzey dogu 10 mt ilerisinde küçük magra girişi var içinde el yapımı böyle bir delik var. Su döktügün zaman yönüne gidiyor taş atıyoruz yine aynı yönü veriyor. Teşekkürler.
Bu magara dedigin resmin 2-3 m kadar sol tarafini tabani ile birlikte gorecek resim yada video cek. Ben sana noktayi gosterecemKuzey dogu 10 mt ilerisinde küçük magra girişi var içinde el yapımı böyle bir delik var. Su döktügün zaman yönüne gidiyor taş atıyoruz yine aynı yönü veriyor. Teşekkürler.
Sag tarafında karşı ışıgın oldugu yerde tünel var abiBu magara dedigin resmin 2-3 m kadar sol tarafini tabani ile birlikte gorecek resim yada video cek. Ben sana noktayi gosterecem
Attıgım resmin sag tarafıBu magara dedigin resmin 2-3 m kadar sol tarafini tabani ile birlikte gorecek resim yada video cek. Ben sana noktayi gosterecem