yorumsuz 3 ncü bölüm | Sayfa 14 | Define işaretleri ve anlamları

yorumsuz 3 ncü bölüm

Erdal-42

Kullanıcı
Cevap: gezilip görülen define ve mezar yerleri görsel

emegine saglık

cantar

Kıymetli ustamız.
Kullanıcı

Arkadaşlar bu paylaşımlardan sıkılıyormusunuz sıkılıyorsanız lütfen söyleyiniz....
Asla kırılmam gönül koymam ....
Görsellikleri güzel diye paylaşıyorum o zamanda böyle eserleri yapıp paylaşmışlar...
saygılarımla...

sondurak

Kullanıcı

,,Sayın Cantar Usta Merhabalar,, Tilkiye Tavuk Yermisin Diye Sormuşlar Tilki Şaşkınlıgından Dona Kalmış Neden Sonra Tilki Cevaben Hay,,allah c.c'cc İyiliginizi Versin Sorulurmu Bayılırım Demiş.,, Konumuza Dönecek Olursak Sayın Cantar Ustam Zahmet Edip Hiç Bir Çıkar Ve Menfaatiniz Olmadıgı Halde Paylaşım Adına Birbirin'den Güzel Çok Yönlü Örnekleri Bizimle Paylaştıgınız İçin Size Minnettarız... Konumuzla Alakalı Sundugunuz Tavuklar Ve Kümesleri'nin Görsel Şölenine ,, Konuyla Alakalı Tilkileri Usandırdıgını Düşünmeyiniz.,,Bilakis Daha Çoook Tavuk Ve Kümeslerinin Paylaşımlarını Görmek İsteriz ... Sizi Seviyoruz Takdire Şayansınız.. Saygılarımızla.....;).,,

sondurak

Kullanıcı

...çiçek sana,,Sayın Cantar Ustam Emeginize Yüreginize Saglık Paylaşım İçin Çoook Teşekkürler.,, Sayın Ustam Mümkünse Birzda Günümüz'de Yaşadıgımız Cografya Üzerinde Mevcut Olan Konuyla Alakalı İşaretler, Nasıl Yorumlanmalı, Nedir,Ne Degildir Gibi Böyle Bir Çalışmanız Mevcut İse Paylaşırsanız Seviniriz...çiçek sana...Saygılarımızla...çiçek sana

cantar

Kıymetli ustamız.
Kullanıcı

kare oyma dikdörtgen oyma yuvarlak yarım portakal büyüklüğünde oymalar üçgen oymalar haç istavroz put işaretleri yılan kartal(şahin atmaca ) merdivenler anıt mezarlar bu gibi konuları aynı bölümde açtığım sayfalarda işledim örneklerini benzerlerini paylaştım .
Mezar içi görüntülerini mezar hediyelerinin ne şekilde yerleştirildiğinin görsellerini iskeletleri ile birlikte konu olarak işledim..
Bu yukarıda adı geçen yerlerin benzerlerine rastlanıldığında ne tarafta hangi yönde araştırma yapılması gerektiğini görsel olarak işledim..
arşivimdeki diğer fotografları belgelere uyanlarıda işliyeceğim ..
bir arkadaşımın yaptığı bir yoruma ak dediğine ben kara dememek polimiğe girmemek için genelde açılan konulara yorum yapmakta imtina gösteriyorum.
Beğendiğim ilgilendiğim dikkatimi çeken konularada kendimce bu bölümdeki konular arasında nokta vermeye çalışıyorum inşallah daha bir çok güzel paylaşımlarda birlikte olacağız..
saygılarımla

zehir

Kullanıcı

eline emegine saglık usta

impossibleman

Kullanıcı

eline saglık usta

İRON

Kullanıcı

devamını beklemek dileği ile ALLAH C.C razıolsun inş..
mubarekkk

KERASUS

Kullanıcı

ustam emeğine ssağlık .çok zor ve yorucu bi çalışma olmuş.ben bakarken yoruldum.ellerine sağlık....çiçek sanaçiçek sanaçiçek sana

Üst Alt