komana ustam orda bi düzlük var gibi varsa eger güzel bi yerdir
Dedigim gibi abi, resimler yeni geldi resileme tekniği açısından biraz zayif kalıyor, inşallah ilk fırsatta beraber gidip daha detaylı inceleme şansı bulabileceğizsevgili komana ustam, resimler ön açığından biraz geniş açılı olabilseydi çok iyi olurdu. burası tek bir gizem barındırmıyor. gidersen tesbitlerini yapacağını düşünüyorum.
kanal alt kısmına işaret etsede,geniş bir düzlemde yapılması,uzak çekimde olsa ,sağındaki yerin acaba sorusunu akla getiriyor. sağında bir sürat var gibi. doğruysa onuda ayrı değerlendirmek olduğu alanı ve karşı kayalığıda ihmal etmemek gerekir.
buradaki oymalarda yönler gizlenmiş gibi. 3-5 m. açığından çekim olsaydı daha iyi anlaşılması sağlanabilirdi. mutlaka küçük bel
irtiler konmuştur ama görüntülerden pek emin olunamıyor.bir iki dikkatimi çeken yer olsa bile en çok ilgimi çeken sol kısım oldu. sağlıcakla.
tabi sensiz olmazda, daha bende gitmedim
İnşallah keşfe gideriz ustam[emoji6]
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nasihatın için teşekkürler abiBu kadar yükseğe bu işaretleri yapan kişiler sizce değerli eşyalarını ayak altına koyarlarmı ???? Mantıklı olalım ,,hem buradan birşeyler almayı aklına koyan varsa bende birkaç yer verebilirim--size abi nasihati enerjinizi başka yerlere harcayın
Evet ustam aslan önemli, yakında inşallah bölgeye gitmeyi düşünüyorum.kare oymalardan bir şey cıkmaz diyorum aslanı yakından görmeklazım
İlgin için teşekkürler toprağımustalar ın dedikleri gibi, benimde kanatim bu 2 güzergahdan dah basit yolu olduğudur, kıralın ebedi ıstiratgahı, çenber içine aldığım nokda gibi duryor, aslan nöbet tutyor, giriş ayaklarının altındaki kaya gibi duruyor yakından görmek icap ediyor genede, bir de karşıya bakması işgilendirdi beni, bu karşıdaki resim aldatmacası değilse şayet, kıraliçeside bu karşı yamaçda olması gerek, burda muazam işcilkki 3 gen var...aslanın bulunduğu yamacın eteklerindeki kaliteli kaya mezarlarını söylemiyorum...