sabah sabah ,aklımıza şeytani fikir getirmesen. içlerinde görünümleri bozulmuş,özelliğini kaybetmiş olanlar yokmu. hani belki izin alınabilir.Valla ustam bizim burularda surusune bereket var her koyde 6.7 tane var
sabah sabah ,aklımıza şeytani fikir getirmesen. içlerinde görünümleri bozulmuş,özelliğini kaybetmiş olanlar yokmu. hani belki izin alınabilir.Valla ustam bizim burularda surusune bereket var her koyde 6.7 tane var
orda serbest bizim burda bir kemik çıksa sit alnı deyip kilt vuryorlarr.. kendii ayağımza sıkyoruzz kurşunu .. ne kıral mezarı ne bir tümülüs açabilyoruzz....Ustam adamlar acmasini biliyor bizimkiler kirmasini biliyor
Amman ustam sakın yer ismi vermeyesin... ocağına düştüm... yoksa komananın tövbesi güme gidecek adam titremeye başladı bile...Valla ustam bizim burularda surusune bereket var her koyde 6.7 tane var
sabah sabah ,aklımıza şeytani fikir getirmesen. içlerinde görünümleri bozulmuş,özelliğini kaybetmiş olanlar yokmu. hani belki izin alınabilir.
ben anladım nersi olduğnu ünyeden samsuna giderken hemen giriş...Valla ustam bizim burularda surusune bereket var her koyde 6.7 tane var