Yuvarlak Oymalar | Define işaretleri ve anlamları

Yuvarlak Oymalar

ölmez

Kullanıcı
Selamün aleyküm ustalar.
Resimlerini yükleyeceğim alan toplamda 30-35 dönüm kadar bir alan ve bu alanda toplamda işçilikleri düzgün 5 yuvarlak oyma var.bu alan hakim bir alan ve 250-260 m batısından nehir geçmekte.Lidya krallığının merkezi SART'a 25 -30 km mesafede, ve oymaların bulunduğu kayalıkların cepheside SART'a bakmakta.tahmin ettiğim kadarıyla alan komple nekropol alanı, 250-260 m aşağıdaki nehirin kıyısıda yaşam alanıymış.açtığım ilk konumda oymaları şekilleri en düzgün olanından başlayarak yükleyeceğim.bilgi ve tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum,
şimdiden Allah razı olsun.

ölmez

Kullanıcı
Konuyu yanlış yere açtım ve resim boyutlarını bir türlü küçültemiyorum , yönetici arkadaşlar yardımcı olursa yükleyeceğim.

BoZKurT

"R@m@z@n"
Forum Düzeni
Konuyu yanlış yere açtım ve resim boyutlarını bir türlü küçültemiyorum , yönetici arkadaşlar yardımcı olursa yükleyeceğim.
merhaba,
yönetici arkadaşların yapacağı bir durum degıl maalesef.
dilerseniz farklı resım upload sitelerine resımlerınızı yukleyıp lınklerını buraya ekleyebılırsınız.
konunuz resımsız olduğu ıcın fotoğrafsız resımler bölümüne taşıyorum.
iyi forumlar.

MAVRAN

Vip Üye
Öncelikle aramıza hoş geldin. Bildiğiniz üzere size yardım edebilmek için resim yüklemeniz şart. Hele resimleri yükle eğer anlattığınız gibi ise zaten yorumlar birbirini kovaları. Allah gönlüne göre versin.

ölmez

Kullanıcı

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı
RESİM YÜKLEMEYİ BAŞARMIŞSIN NE GÜZEL. yalnız bunları ayrı yüklemelisin. yakın görünüm ve anlaşılır olmalı. mezarlık bölgesi olduğu belli. yakınsa ,

bu ara ya da bir göz at başka çıkabilir. resimleri düzgün yüklersen konunu resimli bölüme taşırım,daha çok ustanın görmesini sağlarız inşaallah.

ölmez

Kullanıcı
ustam ilginiz için sağolun, FOTOĞRAFLI bölüme yeni konu açtım, ayrıntılı resimler orada mevcut.yardımlarınızı bekliyorum.
RESİM YÜKLEMEYİ BAŞARMIŞSIN NE GÜZEL. yalnız bunları ayrı yüklemelisin. yakın görünüm ve anlaşılır olmalı. mezarlık bölgesi olduğu belli. yakınsa ,

bu ara ya da bir göz at başka çıkabilir. resimleri düzgün yüklersen konunu resimli bölüme taşırım,daha çok ustanın görmesini sağlarız inşaallah.
ustam ilgilendiğiniz için sağolun, FOTOĞRAFLI bölüme yeni konu açtım, ayrıntılı daha fazla fotoğrafalar orada mevcut, yardımlarınızı bekliyorum

Üst Alt