Videoyu yükle ustarımız görsünkartal tam delikli oymanın karşısındaydı kanatları yarı açık şekilde ayaklarının altında kama veya kılıç ve kılıcın tutma yerinin kabzenin yarısı yoktu.Attıgım resimlerin videosu var üstadım saygılar
Hayırlısı üstadım çok sağolasın teşekkürlerDostum kartalın kanatları yarı açıksa konmak üzere olmalı ayağındaki kılıç ise kabzesi ölçü verir çok kıymetli bir mezarın var hayırlara vesile olsun inşAllah diyelim...
Kartal olduğuna emin isen ki emin olduğunu düşünüyorum yaklaşık 1km çevresinde bulunan en yüksek tepeyi bul orda Tavuk yada Kablumbağa şekli verilmiş büyükce kaya olacak bu kayanın resmini, çevresinde dönersen görebilirsin,Kartal Roma asker yani komutanını anlatır hazinesi vardır tünelin ana girişinden girilirse ulaşılır bu Kablumbağa yada Tavuk bulunmalı,bu mevzu aslında uçan ve ayağında yemi olan Kartal'ın çözümü,belki burdada mantık aynı olma ihtimali olabilir,Söylediklerim bölgeye ve işaretine uygun ise devamını anlatabilirimYanlız bu kayanın karşısında KARTAL vardı onu harap etmişler kırmışlar o yüzden resim alamadım üstadım
Kartal olduğuna emin isen ki emin olduğunu düşünüyorum yaklaşık 1km çevresinde bulunan en yüksek tepeyi bul orda Tavuk yada Kablumbağa şekli verilmiş büyükce kaya olacak bu kayanın resmini, çevresinde dönersen görebilirsin,Kartal Roma asker yani komutanını anlatır hazinesi vardır tünelin ana girişinden girilirse ulaşılır bu Kablumbağa yada Tavuk bulunmalı,bu mevzu aslında uçan ve ayağında yemi olan Kartal'ın çözümü,belki burdada mantık aynı olma ihtimali olabilir,Söylediklerim bölgeye ve işaretine uygun ise devamını anlatabilirim
Üstadım saygılar videosunu atmak isterdim ama olmadı resimleri genişleterek attım delikli oymadan karşıya baktığında kartal görünüyordu zemine sıfır yarı toprak altında kalmış şekilde kartalla oymanın arasındaki mesafe 1.5 veya 2 metre kartalın karşısında da bu x işareti var 50 mtre alta da ufak dere akıyor yazın kurak havada da çok azda olsa devamlı su geliyor
Peki üstadım sizce bu işaretler üçgenmi oluşturuyor ve X işareti de son nokta olabilirmi yoksa senin dedigin gibi uzağamı işaret veriyorKartal olduğuna emin isen ki emin olduğunu düşünüyorum yaklaşık 1km çevresinde bulunan en yüksek tepeyi bul orda Tavuk yada Kablumbağa şekli verilmiş büyükce kaya olacak bu kayanın resmini, çevresinde dönersen görebilirsin,Kartal Roma asker yani komutanını anlatır hazinesi vardır tünelin ana girişinden girilirse ulaşılır bu Kablumbağa yada Tavuk bulunmalı,bu mevzu aslında uçan ve ayağında yemi olan Kartal'ın çözümü,belki burdada mantık aynı olma ihtimali olabilir,Söylediklerim bölgeye ve işaretine uygun ise devamını anlatabilirim