elimizde saf bakır(boşluk için) ve saf pirinç(hem boşluk hem değerli için) çubuklar vardı..sinyal gönderen elektronik çubuk sistemi henüz edinmedik..ikiside aynı yerde aynı sonucu verdi....60cm derinlikten sonra neyin ne olduğu anlaşılır artık...boşluk içinde maden tespit ettiniz mi peki?
elimizde saf bakır(boşluk için) ve saf pirinç(hem boşluk hem değerli için) çubuklar vardı..sinyal gönderen elektronik çubuk sistemi henüz edinmedik..ikiside aynı yerde aynı sonucu verdi....60cm derinlikten sonra neyin ne olduğu anlaşılır artık...
@A21MEDLİ usta mesajınızın tamamı görünmüyor..alıntılarken okuyabildim...V kesinlikle işçilik ürünü aynısından başka bir bölgede (ermeni yaşam alanı) 2 tane var..ben burayı çözersem oraya yönelecektim...X e gelince kayanın üst tarafında ve sabit kaya öyle yer değiştirmiş/değiştirebilecek bir kaya değil...
değerli yorumlarınız için tşkrlr..
elbette yüzde yüz diye bir beklentimiz yok..boşluk bu işin yarısı demektir tespit edersen işin kolaylaşır..usta şimdi boşluk içerisinde değerli tespitini de yap. eğer varsa %50 şansın var demektir. kısmetinde varsa ulaşırsın allah'ın izniyle. sinyal gönderen cubuk sistemi sana buldurmaz sadece bulma şansını arttırır ve hata yapma riskni azaltır. %100 başarı hiçbir cihazda yoktur ustam. 60cm derinlikten sonra nasıl neyle anlıyon onu anlamadım usta?
doğrudur X bura..